Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama na zwolnieniu

Kobiety w ciazy na zwolnieniu, co robicie?

Polecane posty

Gość Biała Dama

Podbijam, jak tam kobietki ciężarne? Jestem w 11 tygodniu i z różnych powodów na L4 🙂 jestem bardzo szczęśliwa że po raz drugi zostanę mamą! Zagląda ktoś tu jeszcze? 

Gość Gosciowka2019

Ja na L4 poszłam w 3/4 mcu ciąży. I powiem Wam, że dawno się tak nie otyralam jak na tym L4😂 dwoje dzieci do ogarnięcia, szkoła sta

Gość Gosciowka2019

Szkoła starszej, młodszej przedszkole, dom, gotowanie, pranie, sprzątanie.... Potem wakacje. Lekko nie było, zleciało migusiem

Gość Hmmm

Uczę się do egzaminu

Gość Gość

Haha, chciałam napisać,  żeby się delektowaly tym zwolnieniem te, które czekają na pierwsze dziecko.  Musiałam pójść na L4 w trzeciej ciąży w 10 tygodniu.  Miałam się oszczędzać.  Zrezygnowaliśmy z opiekunki,  bo we 2 nie będziemy siedzieć,  a znajomi szukali,  więc się przeniosła do nich. I tak zostałam z 6 latkiem w 1 klasie i 1,5 roku.  No naodpoczywalam się, że hej. Dobrze,  że 7dalo mi się donosic do 37tc. Teraz dwulatek, noworodek i starszak. I teraz to dopiero sielana.  Na urlopie jestem. Macierzyńskim.  Śpię po 3-4h w nocy w sumie,  w dzień Nie, bo starsze nie śpią.