Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rudzielec 83

Czy jest Na TAK!!

Polecane posty

Gość Rudzielec 83

Mam takie małe pytanko.. Zrobiłam sobie jeden test ciazowy wyszedł pozytywnie, na drugi dzien niedowierzajac zrobiłam 2 tez wyszedł pozytywnie.. Co dziwne nie czuje jeszcze zadnych obiawów zwiazanych z tym wspaniałym stanem... Czy moze to byc pewne ze jest to na 100% ciąza?? Bo nie wiem czy straszyc jak by co przyszłego tatusia Pozdrawiam!!!!!!

rudzielec gratulacje :):) pewnie ze juz tatusia mozesz straszyc:P:P ja jestem w drugim misiacu i do tej pory mialam moze ze dwa razy lekkie mdlosci i to dopiero teraz:)

Gość Rudzielec 83
Ciesze sie bardzo.. Bo nie byłam pewna.. Miałam małe watpliwosci..Co do tego..a wizyte mam dopiero 19 marca. .. Wiec zaczynam dbac o siebie bardziej JUPI!!!!!

Nie każda kobieta ma mdłości,zgagę,wymioty itd. Tylko się cieszyć jak ich nie będziesz miała :D Gratuluje 🌼

Gość Rudzielec 83
Dziekuje wam dziekuje!!! Tatus zostanie postraszony.. Moze to wszystko jeszcze przede mna!! hehe..

ja jestem w 10 tyg a mdlosci dostalam dopiero po miesiacu ja tatusia postraszylam zaraz po zrobionym tescie a zainwestowalam tylko w jeden a wynik byl mizerny 2 kreska baaaaardzo bledziutenka

Gość Rudzielec 83
Ja pierwszemu nie tyle co nie zaufałam co nie mogłam uwierzyc.. ale dla pewnosci robiłam drugi i wyszedł taki sam wynik... Tylko tak nie byłam pewna czy testy daja 100%pewnosci... jeden rozumiem ale jak juz wsakzuja dwa to samo to chyba sie nam rodzina powiekszy:D:D

Gość Jak to jest u Was
Czy zawsze piersi są czułe i bolesne na początku ciąży? Od kiedy można zobserwować taki objaw?

test to niby te 99% pewnosci wiec nie powinien klamac choc ja zaszlam w ciaze zazywajac tabletki antykoncepcyjne wiec wszystko jest mozliwe. Mnie bola piersi juz mi urosly o rozmiar teraz juz mniej pobolewaja najgozej bylo w pierwszych tyg.

Gość Jak to jest u Was
Gosiaczek a wq którym po zapłodnieniu tygodniu zaczęły Ciebie boleć?

Gość Rudzielec 83
mi sie zrobiły ciutke wieksze.. ale jeszcze nie bola.. ale cos czuje ze zaczna..:///.. Jeszcze wszystko przede mna..:D

wiesz u mnie sytuacja jest troszke skomplikowana bo wychodzi ze zaszlam w ciaze 14grudnia a pierwszy dzien okresu mialam 6grudnia:-) sama ginekolog nie moze daty zajscia w ciaze potwierdzic. Piersi mnie bolaly na swieta juz ale myslalam ze to przed miesiaczka w styczniu mi urosly rozmiar od lutego nawet mnie nie bola chyba ze sie poloze na brzuchu lub mocniej je chwyce

Gość Aniusia23
e gosiaczek to Ty bedziesz miała chłopca, skoro mowisz ze druga kreska taka mizerna:-) napisz jak poznasz płeć

Gość ewelao
Ja test zrobiłam,jak mi się okres zaczął spóźniac o tydzień.Nie było innych objawów jak takie,jak zwykle przed okresem.Ale zrobiłam i wyszedł pozytywny.Drugiego dnia tez pozytywny.No i ciąża.A na początku to chyba ogólnie żadnych objawów nie ma,może po miesiącu,dwóch.

Gość gość
La0nh1Xctw1mQmz3deI80pqu