Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakupy w biedronce

Co myślicie o zakupach w biedronce?

Polecane posty

Gość zakupy w biedronce

Tak jak w temacie co myślicie o zakupach robionych w biedronce ,takich jak paczkowana wędlina ,sery mleko,jogurty.Ja osobiście kiedyś się wstrydziłam tam robić zakupy ale teraz mnie życie zmusiło i przyznam że niekóre produkty są OK!

Gość mam serce
zakupy w biedronce ale Ty głupia :-) Lekarze,ludzie bogaci tez robia zakupy w takich sklepach

a czego tu się wstydzic? Każdy kto nie chce wyrzucać kasy w błoto kupuje w takich dyskontach, co to za wstyd

Gość ijfhgkawjb
Ja non stop kupuje w Biedronce bo blisko i towary nie sa takie zle...wczesniej mialam opory dopoki nie sprobowalam...paczkowane wedliny ser hamburgery sa ok...no i kase zaoszczedzisz

Gość zakupy w biedronce
Właśnie moze dlatego się wstydziłam ,mój mąż zawsze powtarza że biedni nie kupuja takich tanich produktów jak ci bogaci

Gość sandra ba
ja zarabiam 9 tys i robie zakupy w biedronce, nie wiem o co chodzi

Gość sandra ba
ja im jestem bogatsza tym bardziej skąpa widzę to

Gość ijfhgkawjb
ie przesadzaj.sklep jak sklep ani biedniejszy ani gorszy

Gość jerzyk1974
Na stale mieszkam w niemczech dobrze zarabiam jednak w kazdy weekend jade na granice z polska (ok.290km) tylko po to by zrobic sobie zakupy w biedronce....

Gość ja zarabiam 10 i chodze do
Lidla

Gość sandra ba
jak zarabiałam 1500 zł to za wszelką cenę chciałam imponować i pokazać się że kupuje w lepszych sklepach taraz jak zarabiam 9 tys jestem skąpa i opinia innych mi wisi

Gość kokduhgusia
lepsza biedrona niż tesco :o produkty w biedronce te tanie są produkowane przez znan marki ( wystarczy poczytać etykiety) np. pyszne konserwy rybne robi firma graal w smaku nie widac roznicy a zamiast 4 zl placimy 2,5.... natomiast produkty w tesco marki tesco to jedne wielkie gowno :o

Gość zakupy w biedronce
Nie no fakt teraz się przekonałam że jednak towar w biedronce jest ok tylko wkórza mnie to bo kiedyś kumpela była ze mną na zakupach i zobaczyła jak biorę wędline pakowaną to mnie totalnie zjechała że takiego g****a ona nie kupuje i zebym ja lepiej też nie kupowała.

Gość dobre to
Mieszkam w Belgii. Żebyście widzieli jakie auta podjeżdżają pod Aldi (jeden z najtańszych sklepów). Więc wierzę sandrze ba.

Gość zakupy w biedronce
albo jedna pani doktor była na zakupach w biedronce (mieszkam w małym miescie) i kupwała owoce a jej córka chciała sok ta zaczeła wymieniac na głos skład i mówi ze to sama trucizna ,stałam przed nią w kasie i miałam w koszyku te soki więc głupio się poczułam.

Gość zakupy w biedronce
a jednak jak sandra napisała coś w tym jest jednak.

Gość kalambury
Aldi jest dobrym sklepem jest rowniez w niemczech austrii polsce sloweni itd znany rowniez jako hofer

Gość ijfhgkawjb
Ja pie..ole skoro az tak ci uwlacza kupowanie w Biedronce to poprostu tam nie chodż.A skoro sugerujesz sie opiniami innych to nie mamy o czym gadac..

Gość sandra ba
a dlaczego mi nie wierzą ? nie należy sie sugerować pozorami i utartymi banałami. Zarabiam dużo i kupuje w biedronce ale częściej w Lidlu bo mam bliżej. Mam nowego opla a jeśli chodzi o wydatki na życie jestem skąpa jak cholera i szukam tak żeby jak najmniej wydać i w miare smacznie zjeść.Warzywa kupuje na ryneczku.

Gość ryk losia
kupowalam raz sledzie w occie ale po przyjsciu do domu okazalo sie ze to makrele w pomidorach - od tamtej pory unikam biedronki

Gość salceson byczy
unikajcie glowizny tj salcesonu - pracowalem przy podukcji ktora szla do biedronki - odradzam

Gość palisadaa
zakupy w biedronce wstydzic sie mozna wtedy gdy cos sie ukradnie a nie wtedy gdy za towar (nie wazne jakiej marki,po ile,w jakim sklpeie)sie zapąłci.

Gość jasneze kupuję
Parówki berlinki paczkowane,warzywa i owoce,cukier,danonki,wszystko takie samo jak w innych sklepach a tańsze

ja niedawno pierwszy raz byłam w biedronce, w drodze na impreze kupić wódkę:D ale to tylko dlatego,że blisko mnie nie ma biedronki, przeważnie chodze do chaty polskiej, bo najbliżej

Gość dobre to
Anielica- ale dlaczego? Że marki nie takie czy ceny? Biedronka tansza? Mi w Aldim przeszkadzał trochę brak różnych marek, ale od kiedy się przeprowadziliśmy, i jest to najbliższy sklep, to jakoś te marki nie są już "niezbędne". Bo ja to raczej taki leniwiec jestem, lubię mieć blisko. No i poza tym kryzys nas dopadł, więc Aldi i Lidl stały się koniecznością.