Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakupy w biedronce

Co myślicie o zakupach w biedronce?

Polecane posty

Gość zakupy w biedronce
DO ijfhgkawjb Nie sugeruje sie odpowiedziami innych, i nic mi nie przeszkadza chcę tylko wiedzieć jaką macie opinie na temat produktów z biedronki to chyba nic złego co?

dobre to - nie mam pojecia... w lidlu az tak tanio nie ma, produkty tez niezbyt.. wielu rzeczy nie ma. A w tym Aldi bylam tylko raz. Jakos mnie ten sklep nie przekonal. Powaznie. Te dwa markety swieca u mnie pustkami. Ludzie byli tylko na otwarciu, jak bylo duzo promocji :) A tak to wszyscy chodza do biedronki lub kauflandu :)

Gość sandra ba
teraz wszędzie poziomy sie wyrównują w latach 90 tych były gorsze sklepy i lepsze teraz nie ma różnicy mięsa i wędlin nie jadam więc nie mam dylematu gdzie kupować w każdym sklepie jest coś fajnego i coś niedobrego

Gość dobre to
Anielica>>>to pewno przez ceny, tym bardziej, że w Biedronce są też chyba bardziej popularne marki a znacznie tańsze niż gdzie indziej. Gdybym miała tu Biedronkę też pewno kupowałabym tam.

@zakupy w biedronce: wiesz, tej pani pewnie nie chodziło o to, że kupujesz w biedronce tylko o to, że w takich soczkach niby dla dzieci to sama chemia. Jeśli ktoś patrzy na to co je i co jedzą jego dzieci to nie kupi takiego g* ani w biedronce ani w innym sklepie :) Co do zakupów w biedronce - sklep jak każdy inny, chociaż u nas jest Carrefour bliżej i przeważnie moja mama kupuje tam. Ja mieszkam w Niemczech i też nie wstydzę się chodzić do tańszych marketów. Są nawet produkty, które tam smakują mi najlepiej, np. jogurt naturalny 1.5% nigdzie indziej nie jest taki kremowy :) A to czego nie dostanę, bo nie prowadzą innych marek, kupuję po prostu w innym sklepie obok :) (Na marginesie: do Penny jednak mam jakiś wstręt i idę tylko w ostateczności, jak jest późno - jako jedyni w mojej okolicy maja do 22ej)

Gość ja to myslę
Bols z Biedronki - znakomity w dobrej cenie; Pieczywo z Krakowiakow tez z biedronki; piwo zywiec z biedronki no i berlinki z serem aha, mają też tanio musztardę kamisa

Gość bazienka
biedronka to po prostu tani sklep, jak każdy inny supermarket... tym bedziej, że np. kukurydzkę w puszkach robi dla nich bonduelle- zaj*ista firma, podobnie jak chipsy- star foods daje radę... i jak wiudzę w takim normalnym sklepie np. chleb za 2,5- 3 zł a w biedronie za 1-1,5 podobnie inne produkty, czesem z przebitką 100% to wybór jest prosty, to żaden wstyd oszczęsdzć albo kupić cos taniej a zaoszczędzone pieniądze wydać na co innego...

Gość zakupy w biedronce
Macie racje ,własnie wróciłam z biedronki zrobiłam sporo zakupów , mała sie zachwyca serkiem i soczkami i mam gdzies jak ktos zagląda i sie patrzy mi w koszyk co tam mam.

Gość Miśka B
Mowicie o markowych produktach w biedronkach tylko dlaczego nikt nie wspomni,że te produkty nie zawierają takiej samej jakości składników tylko odpady po tych,które sprzedają tzw.zwykłe sklepy.Mięso mielone produkowane przez duży zakład o dobrej renomie robione dla biedronki to po prostu tłuszcz i krew z żelatyną tak samo jest z innymi produktami na których jest napisane wyprodukowane dla biedronki.

śledzie lisnera produkowane dla biedronki kosztują 2.50zł. Te firmowe lisner 6zł. Smak, masa identyczna. A dlaczego są tańsze. Bo nie płaci się za markę, reklamę, tylko za produkt. ja tam lubię robić zakupy, szczególnie uwielbiam takie pałki z kurczaków. Do piekarnika na 20 minut, i KFC się chowa. Jogurty, smarowidła, puszki. przekąski Wszystko dobre, i tanie. W lidlu obowiązkowo zaopatruję się w słodycze niemieckie, i żelki. Chociaż nasz Lidl, w porównaniu z zagranicznymi jest droższy

ja tez często robie zakupy w biedronce, kiedyś robiłam też w plusie ale biedronka go niestety przejeła

Gość Miśka B za dużo telewizji
:D proponuję kupić sos do spaghetti Aspiro i ten sam Łowicz , ostatnio miałem oby dwa i to było to samo. wy sobie nawet ludzie sprawy nie zdajecie jaką siłę przetargową wobec producentów ma biedronka ...

Gość zakupy w biedronce
może i są to odpady z tych lepszych markowych produktów ale faktycznie nie widać żeby były gorsze w smaku ,opakowanie inne i tyle tańsza reklama.

Gość bazienka
a mi się kiedyś zdarzyły 2 pucha kukurydzy w lodówce, w tej z nalepka bonduelle było sporo sczerniałych ziaren i w ogóle jakas kwaśnawa (data waznosci ok), natomiast w bierdonkowej wsio ok i slodziutka:) a ten sam producent

Gość biedronka .. dno
hcecie sie truc i swoje dzieci to lascie do biedronki .. mimelone z biedronki a mielone z sklepu miesnego /./.. dwie inne rzzeczy .. sami doprowadziliscie rze teraz 80 procent polakuw . musi tam kupywac te sfinstfa .w ogule w innyh krajak to by to dawno zabili dehami .. a kadre zamkneli do pierdla ... moze smakuje ale za jakol cene . zdrowia

Gość gość
Biedronka pochodzi z Portugalii i każdy polak, który tam kupuje oddaje pieniądze temu kraju. Do polskich sklepów znowu są pretensję, że szef sklepu ma jakieś lepsze auto. Żeby widzieli gdzie mieszka szef sieci Biedronka i w czym jeździ. Kolejne zmiany w zarządzie sieci Biedronka. Spółka Jeronimo Martins Polska dokonała zmian w kierownictwie. Jak dowiedział się portal dlahandlu.pl z listy członków zarządu wykreślono Alicję Koleśnik i Pedra Marques Silvestre Da Costa Coelho. To, że na ciężarówkach Biedronki pisze "Wspieramy Polskę" to nic nie znaczy. Wpiszcie sobie w wyszukiwarce Biedronka zarządy: http://www.dlahandlu.pl/handel-wielkopowierzchniowy/wiadomosci/kolejne-zmiany-w-zarzadzie-sieci-biedronka,36193.html