Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mydlana_panienka

wyszedł, kiedy ja płakałam

Polecane posty

Gość mydlana_panienka

pokłóciłam się wczoraj z moim facetem, było mi strasznie przykro, płakałam jak głupia. a on nic. siedział i patrzył na mnie. nie mogłam tego znieść, tej jego obojętności, myślałam, że w środku pęknę, więc powiedziałam mu, żeby wyszedł. a on po prostu to zrobił. i zostawił mnie zapłakaną. czuję się okropnie. nie wiem, co teraz mam zrobić.

Gość 0 700
kiedy facet wychodzi jak kobieta płacze (nawet jeśli go oto prosi) to moim zdaniem coś nie halo

Gość neibfil
a moim zdaniem jak kobieta mówi - wyjdź mężczyzna wychodzi bo sądzi, że ona tego chce przecież powiedziała, że chce mężczyźni to prosta konstrukcja w stylu przebrzmiałego - mówisz - masz

Gość mydlana_panienka
0 700 - mnie też się wydaje, że coś tu jest mocno nie halo :-(( płakałam, bo było mi bardzo przykro z powodu jego zachowania.

Gość komornarek
troche glupiutka jeste sorry, facet to prosty cep, mowisz"wyjdz" to wychodzi, i ty masz problem? zrobil o co go prosilas, chcialas czegos innego, trzeba bylo cos innego powiedziec, jezu babo

więc powiedziałam mu, żeby wyszedł. a on po prostu to zrobił a miałas przeczucie ze pojdzie do wanny wziac kapiel ? No wyszedł skoro mu wskazałas drzwi :P wiec o co biega ?

Gość ffffewedse
jesli wychodzi nawet jesli o to prosisz,a widzi ze jest Ci zle, ze placzesz to du..a a nie facet. Nie postepuje sie tak z osoba ktora sie kocha , nie odzywaj sie do niego pod zadnym pozorem. Poczekaj az sam to zrobi

Gość mydlana_panienka
komornarek - tak, chciałam czegoś innego. chciałam, zeby mnie przytulił i był przy mnie. i co, miałam mu powiedzieć: "przytul mnie, bo jest mi smutno??" nie trzeba chyba być jasnowidzem, żeby to zauważyć, kiedy kobieta ryczy. i jeśli on w takiej sytuacji nie wie, że dobrze by było przytulić, to ja już nic nie rozumiem... nie rozumiem tego, co się wczoraj stało, naprawdę.

Gość mydlana_panienka
"Nie postepuje sie tak z osoba ktora sie kocha" - jesteśmy razem prawie 9 miesięcy, a on nigdy nie powiedział, że kocha.

no tak a kiedy kobieta sie smieje to trzeba isc po piwo :p tak trudno sie domyslic ze potrzebuje dalszego stymulatora zeby podtrzymac dobry jej humor :P:P:P

Gość mydlana_panienka
powiedziałam mu, jak i dlaczego właśnie tak się czuję. nie zareagował na to. powiedział tylko, że też mu jest niefajnie. no i wtedy się rozpłakałam.

Gość 24latkaaaaa
Oj moj byly tez sie tak zachowal kilka razy!!! myslałam ze umre z bólu :O dzieki Bogu to juz byly a obecny nie doprowadza mnie do łez mimo ze mieszkamy razem od 2 lat :):):):):)

Gość gdyby wyszedł
tak po prostu kiedy płakałaś, to mogłabyś się czepiać. Ale skoro sama mu powiedziałaś żeby wyszedł - to teraz nie masz żadnych podstaw żeby mieć do niego o to pretensje. Tak uważam.

zamiast plakac i pozowac na ksiezniczke, powinnas sie uspokoic i porozmawiac. co jest dla ciebie wazniejsze: porozumienie czy zaspokojenie potrzeb wlasnego ego? powiedzialas, zeby wyszedl - to wyszedl. i o co masz zal?

Gość b.starykawaler
JA do takiego stopnia romumiem kobiety ze przelecialbym cie dla odmiany a dlaczego nie jak totolotek to totolotek pewnie i tak bym nie trafil

Gość anieee
no to poco idiotka mowi mu ze ma zrobic jedno jak oczekuje czegos innego? z jakiej racji facet ma sie domyslac o co histeryczce chodzi?? czy wam by bylo milo zyc w shizofenicznym swiecie gdzie nic nie ma takiego znaczenia jaki miec powinno, to ta laska ma jakis problem ze soba i tyle:o

Gość mydlana_panienka
wiecie, czego ja tak naprawdę od niego oczekiwałam? że będzie chciał mnie zrozumieć i wspierać. że spyta, co się ze mną dzieje, że zrobi coś, żeby było mi lepiej, a nie oceni i odrzuci. ale po waszych wypowiedziach widzę, że to bardzo trudne. bo prawie nikt z wypowiadających się tu osób nie próbował poznać kontekstu, zrozumieć, pomóc. łatwiej jest ocenić i zjechać. chciałabym, żeby on był od was mądrzejszy.

Gość gdyby wyszedl
choćby był i najmądrzejszy na świecie, to z pewnością jasnowidzem nie jest i jeśli mu nie powiesz czego oczekujesz to nie oczekuj od niego cudów. Tak samo jeśli mówisz: "wyjdź" - on słyszy wyjdź, a nie "zostań". Więc po co ma siedzieć z Tobą skoro słyszy że tego nie chcesz? Zastanów się dziewczyno nad własnym postępowaniem.

Gość helousrelou
Najbardziej nieudanym produktem pana Boga jest mężczyzna: piersi bez mleka, ptaszek bez skrzydeł, jajka bez skorupek i torba bez pieniędzy...

Gość ja ja jaj jaj ajajajja
13:28 [zgłoś do usunięcia] mydlana_panienka wiecie, czego ja tak naprawdę od niego oczekiwałam? że będzie chciał mnie zrozumieć i wspierać. że spyta, co się ze mną dzieje, że zrobi coś, żeby było mi lepiej, a nie oceni i odrzuci. ale po waszych wypowiedziach widzę, że to bardzo trudne. bo prawie nikt z wypowiadających się tu osób nie próbował poznać kontekstu, zrozumieć, pomóc. łatwiej jest ocenić i zjechać. chciałabym, żeby on był od was mądrzejszy. to idz do psychologa, on cie zechce zrozumiec i wspierac, spyta co sie z toba dzieje i zrobi cos zeby ci bylo lepiej... a nie oceni i odrzuci :P

Amaleta- jak mozesz Misia mylic z komikiem ?

Gość ruihu
mydlana_panienko doskonale Cie rozumiem.moj facet na szzcescie jest taki ze nawet jak mu powiem wyjdz, czy zostaw mnie ,gdy mnie przytula to on tego nie robi.wie,ze w glebi serca potrzebuje zeby byl teraz przy mnie.uwazam,ze powinnas mu to wyjasnic tak samo jak tutaj,na forum . moze sprobuje sie zmienic

To jestes tym komikiem czy nie? NIe wiem czy mam sie pochwalic, ze Belg mnie rzucil amaleta creamem tez nie jestem :P Wyprzedzajac twoje pytanie :P:P:P Pamietam ze cos tam z tym Belgiem było , no ale to do komiczne sie zgłos :) Chyba moja odp jest juz klarowna :D A co do błedów ..no coz kazdemu sie zdarza :D

Gość baskaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin