Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama prawie 2 latka

Mimo wszystko powinnam zgodzić się na to, żeby teściowa zajęła się wnukiem?

Polecane posty

Oczywiscie, ze rodzice dziecka powinni miec decydujacy glos ! I powinni tym glosem krzyczec. Babcie MOGA probowac swoje racje (slowne) ale niech do choley beda otwarte na nowosci w roznych badaniach.

Wandulka, ani sie nie mam zamiaru obrazac! Staram sie dyskutowac bo kiedys tez bylam synowa i z wieloma rzeczami sie nie zgadzalam!

Gość catarinka dobrze robi
Bzdura, ze pół roczne dziecko to już gryść powinno i łykać jak kaczka. Catarinka z tego co wiem karmi tylko piersią, więc pierwszy pokarm powinna spróbować podać właśnie jak dziecko skończy 6 msc. Spróbowała. Dziecku nie smakowało i dobrze, odpuściła, spróbuje za jakiś czas znowu. Dziecko przybiera i jest zdrowe.

Jak polroczne dziecko moze grysc skoro nie ma zebow? Zastanow sie

Gość catarinka dobrze robi
"Anoolka Catarinka, tu chodzi o to zeby dziecko moglo przelknac kawalek czegos a nie tylko plyn lub papke bo czasami &&&&&& oby nigdy!" Przeczytaj dokładnie moją odpowiedz i to co sama napisałaś wcześniej. O to chodzi, dziecko nie może gryźć ,a przecież łykać jak kaczka nie będzie- a Ty sugerujesz, ze catarinka musi podać dziecku coś by mogło "przełknąć kawałek"

oki, u mnie prawie polnoc, ide spac a Ty zalozycielko nie daj sie! Masz racje wiec dopilnuj zeby bylo tak jak sobie zyczysz. Powodzenia.

Dziecko w pewnym wieku "miele" dziaslami... Masz dzieci? Otworz oczy.

a mielac czasami kawalek zostaje nie zmielony i szkoda by bylo gdyby dziecko sie udusilo... (to tak na marginesie)