Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosinkawrocł23432

Sex w aucie !

Polecane posty

Gość gosinkawrocł23432

Nie mam sie gdzie kochac z moim facetem i zawsze robimy to w samochodzie :( Czy to jest normalne czy uwazacie to za jakiś odchył?

Gość wiurka
ja sobie tego nie wyobrażam no można parę razy ale nie cały czas anie możecie iść do chotelu

Gość gosinkawrocł23432
tzn moze nie non stop, zdarza się ze wyjedziemy do hotelu lub jak jest okazja to w domu czyna działce. Ale przewaznie jest to auto :(

Gość omg34758303
No wlasnie- szanuj sie troche. Nie ma normalnych warunkow =nie ma sexu !!! On Cie traktuje jak dziwke. Taka moja opinia .

Gość nie przejmuj się
gosinka głupimi komentarzami, jak wam jest dobrze to najważniejsze. Trudności lokalowe to odwieczny problem kochanków, szczególnie jak kiepsko z kasą albo miejscowość niewielka i o anonimowość trudno. A odkładać na później szkoda jak ochota wielka, więc trzeba korzystać i w samochodzie !!!

Gość NatiKati
a wdomu u ciebie w pokoju nie możecie się kochać, albo u niego??

Gość spokojest
powinnas sie cieszyc z takiego sexu jeszcze dosc sie nakochasz w domu ze ci to bokiem wyjdzie,a te poprzedniczki to z zazdrosci tak pisza bo im zostala juz tylko rutynka dom kapcie i zgrzypiace łóżko

Gość sisisiasasasasasmaryska
hahahaha dobre

Gość a nam się autko posuło
:(

Gość Fajnie masz
Mam ten sam problem co koleżanka.I wcale nie uważam się za dziwke ani tym bardziej mój chłopak tak nie myśli. A działka zimą albo auto to fajny pomysł, za 20 lat będziemy wspominać szalone wybryki za młodu;p

Gość myszka 78
Fajna rzecz, male co nieco w aucie. Sama mam zamiar pobawić sie troszki w aucie. Tyle, ze cały czas to chyba przesada. Może się znudzić. Dla mnie seks w innym miejscy niź łóżko to pewien rodzaj atrakcji, urozmaicenia, ale cały czas to juz rutyna i nic fajnego

Gość mysterpenisek
no co ty w samochodzie rutyna, a w łożku że niby jak ?? fajnie masz dziewczyno, to w lozku to w samochodzie to w hotelu. o to chodzi w sexie. eksperymentuj. baw sie tym