Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacapanna

Co to moze byc?

Polecane posty

Gość pytajacapanna

Witam, mam pytanie do bardziej doswiadczonych kobiet. Nie mialam w tym miesiacu @, tylko przez 2 dni minimalne, lekkie plamienie. Od 3 lat z moim narzeczonym stosujemy stosunek przerywany, jak bede w ciazy to sie ucieszymy napewno. Czy ktoras z Was tez tak miala z tym mini-krwawieniem? Jutro zrobie test, to zdam relacje..

Moja znajoma miala tak jak Ty... zamiast miesiaczki miala plamienie przez 1,5 dnia, okazalo sie ze ciąża... takze powodzenia :0 Moja dojak dzieci tez ze stosunku przerywanego, dzieci takie \"półplanowane\" :)

ja tak miałam dosłownie dwa dni i to lekkie krwawienie. poszłam do lekarza ale ciąży nie było. po prostu taki miałam krótki okres

Gość pytajacapanna
swinka peppa dziekuje za odp :) Ja juz nie moge sie doczekac az test zrobie, nie wiem jak uda mi sie spac dzisiaj... Po pracy lece do apteki :D

Gość pytajacapanna
Hm.. Czyli fifty-fifty :) Jutro sie okaze:)

Gość syska899
a to dziwne ze wczesniej nie zaszlas w ciaze, bo stosunek przerywany to nie jest metoda antykoncepcyjna... ale dobrze ze chcesz mnie to dziecko pozdro

Gość pytajacapanna
syska899 ja wiem ze to nie metoda na antykoncepcje- wczesniej bralam pigulki, tzn za czasow studiow, zebysmy wtedy nie wpadli przed skonczeniem szkoly.:) Moze dlatego nie zaszlam wczesniej.

no a my przerywanki nie stosowalismy jako zabezpieczenia tylko to bylo takie odwlekanie decyzji o dziecku :) Chcieliśmy bardzo miec dzieci ale jakos takz przyzwyczajenia sie "unikało" :)

Gość syska899
a no to wszystko wyjasnia;p jesli jestes w ciazy to gratulacje:)

Gość pytajacapanna
Ja tez napisalam wyzej, ze to nie byl sposob zabezpieczenia :) Zabazpieczenie to byly tabletki anty pare lat temu.. :D

Gość pytajacapanna
Wole sie narazie nie cieszyc, bo jeszcze zapesze i bedzie.. :/

Gość syska899
ale JESLI sie nie stresowalas i nie jestes teraz chra to prawdopodobnie jestes w ciazy:)