Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie kumam

ponawiam pytanie czy na uczuciowym sa PRAWDZIWE kobiety?

Polecane posty

czytajac wynurzenia \"niebezpiecznej\" i jej zwolenniczek, zaczynam w to watpic. ike, szacunek 🌻 zaskoczylas mnie pozytywnie na maxa.

Gość Dzisiaj na pomarańczowoo
Są, są nie kumam :)

Niebezpieczna to ta sama osoba co Agata chce się zakochać, pisze też na topiku o boskich egipcjaninach ha ha

maruszka, to jest topik o kobietach :D stworz o mezczyznach i nie rob mi tu off topa :P jedenkot - to wszystko tlumaczy :D Predatorka - juz pisalem :P

Oczywiście, same prawdziwe. Jak w życiu. Wredne, podstępne i zakłamane hipokrytki. Usatysfakcjonowany?

Gość na uczuciowym sa sztuczne
i nie pytaj sie wiecej glupio :P

a co ja tu robię ???????????????????????????????????????????

Gość no i git..
tak, to wszystkie te, ktore tu nie pisza. ja ...aby przekazac te info🖐️

są prawdziwe, tak samo jak prawdziwi są tutaj mężczyźni, jedne/i na krótko starają się zbudować sobie jakąś postać, wymyśleć siebie lepszym niż jest to w rzeczywistości, ale w trakcie rozmowy wszystko widać jak na dłoni...i tak pustak zawsze będzie tylko pustakiem:D

Gość zdefiniuj
prawdziwe = rzeczywiste

Gość tutaj są prawdziwe samice

Najważniejsze to być sobą zawsze i wszędzie!!! nie naśladować kogoś innego kim się nie jest! ole!

Nie wiem jak z kobietami, ale odkąd nie mieszkam w pl, spotykam samych fajnych facetów. Może taki przypadek :P Dziewczyny, polecam Hiszpanię i niezwykle zdystansowanych do siebie, niezakompleksionych Hiszpanów :P Ostatni raz tu jestem, nie chce się znowu zatruwać tutejszym jadem.

Gość prawda prosto w oczy
są ale sporo tez jest nieszczęsliwych, zakompleksionych i targanych zazdrością o wszystko od krztałtu cipki po super faceta którego się niema...trzeba być wyrozumiałym i ignorować zaczepki frustratek płci żeńskiej. podobnie jak grupki prawiczków - nieszczęśliwców.

wyszłam z kąpieli - ja znam relacje koleżanek itp które były na wakacjach w hiszpanii, południowej francji, tam gdzie arabstwo itp i mówia że nigdy nie czuły się tak poniżane i przedmiotowo traktowane jak przez tamtejszych meżczyzn(oczywiście wielu się takie traktowanie i zainteresowanie bardzo podobało) przykłady to podchodzi facet obcy na ulicy w biały dzien, wskazuje auto i pyta "zabawimy sie?" itd więc rozumiem wyszłam z kąpieli czemu CI się tam podoba...rozumiem że hiszpanie są z ciebioe również zadowoleni:) i nie pisze tego złośliwie...pozdrawiam:}}}}

mi mała byc może tak jest, nie wiem cięzko mi ocenić. ale ja nie nażekam bo miałem okazję zobaczyc np francuski, hiszpanki itp na ulicy..tak zwyczajnie w zwykły letni dzień i....polki i słowianki bija je na głowę! nie mówie o aktorkach modelkach itp tylko porównaniu zwykłych , normalnych dziewczyn na ulicy czy w metrze. dlatego mi sie w polsce podoba....duzo fajnych lasek. a kto twierdzi inaczej to poprostu brak powodzenia tłumaczy "bo polki sa brzydkie" itp a to że polscy faceci sa słabi itd to mi pasuje, mniejsza konkurencja:D

Gość link 1
nie ma są tylko PRAWDZIWI mężczyźni

mi mała jakoś ortografia i wyrażanie mysli o których piszesz nigdy nie stanowiły przeszkody;) więc się o mnie nie martw:]

jeśli krytykowanie innych z powodu ortografii, interpunkcji itp podbudowuje Twoje ego i sprawia że czujesz się lepiej na zasadzie "a jednak są bardziej beznadziejni niż ja" to ok. niech Ci bedzie, skoro pomaga...mnie to nie rusza;)

Gość a dowodem na to
ze sa jest niby co? :-)

A jakie to sa niby prawdziwe kobiety? Jakimi kyteriami sie kierujesz? Bo ja nie bardzo wiem, czy jestem prawdziwa...