Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koza zdumiona

czy macie sposoby na piękny zapach w waszym

Polecane posty

Gość koza zdumiona

mieszkaniu?

Gość malaaaaaa
sprzatc czesto to i smrodek sie nie tworzy.....a pozatym sa rozne odswiezacze....ja codziennie pryskam dywany, fotele lozka odswiezaczem do takich rzeczy...

Gość koza zdumiona
no takk czystość swoją drogą, ale klimat robi piękny zapach

Gość pokrowiec na konie
kurde temat spadl mi zniebo:D u mnie w domu mimo ze zawsze czysciutko troche smierdzi kurde sama nie wiem czym jakby z kuchni, z lodowki zawsze jakis niemily zapach jest dobija mnie juz to bo wydaje mi sie ze kazdy jak przyjdzie to czuje

Gość koza zdumiona
???

Gość malaaaaaa
no dziewczyny tak jak pisalam ja kupuje w Rosmanie ale nie w Polsce sprey do syntetykow i spsikuje cale mieszkanie jak pamietam to codziennie a jak nie to nawet raz w tygodniu :P ale fajnie odswieza i pachnei taka jak by nowoscia i siwezoscia:P

Gość koza zdumiona
sprey to chemia, a ta nie jest obojętna dla zdrowia

Gość malaaaaaa
koza zdumiona to czemu sie dziwisz ze masz smrodek w domu.....sama woda nie posprzatasz dobrze

Gość fiśta
najlepiej kupić olejek zapachowy do pieczenia o ulubionym zapachu ( szarlotka, wanilia, cynamon albo inne) i spryskać zasłony firanki, meble itp

Gość koza zdumiona
pytam bo może są jakieś zioła , o ktorych nie wiem

Gość ovca be
sa specjalne prefumy do pomieszczen na bazie oeljkow eterycznych, choc nie wiem, czy sa w Polsce. We Francji na pewno. Sa tez pudry do odkurzacza, ale pod wrunkiem ze uzywasz odkurzacza starego typu takiego z papierowym workie. Podcza odkurzania prefumujesz cale mieszkanie. I najprostszy sposob - pout pourri do ktoego wkropisz codziennie olejek eteryczny naturalny i swiece zapachowe.

Gość mala_zolzolka
w mieszkaniu śmierdzi jak jest napierdziane i skarpetki domowników łażących oraz pot i smażenie

Gość koza zdumiona
heheh mieszkanie ma być i do pierdzenia , a nie na pokaz

hhHAahaha nie wytrzymałam hahah, ja często wietrzę, ale każdy dom czy mieszkanie ma swój specyficzny zapach, nie mówię że śmierdzący :D trochę sie boję tych preparatów odświeżających bo to jednak jest drażniące (dla jednych mniej, dla innych bardziej) dla układu oddechowego. Też myślałam o jakimś naturaknym sposobie, ale z cebulą się to nie udaję hihii