Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gazprom_fan

jestem przerażona...czy to znaczy, że mam PSYCHOZĘ?

Polecane posty

Gość gazprom_fan

proszę o odpowiedzi. Szczerze!!!

Gość gazprom_fan
Najbardziej boję się mafii polskiej - bezprawia, kłamstwa, oszustw, dziadostwa, polskiego bezrobocia , zakłamania, jestem PRZERAZONA jak ludzie w tym kraju ZDURNIELI przez ostatnie 10 lat. Cofnęli się w rozwoju w pewien naprawdę karykaturalny sposób. I nic im już nie pomoże. 10 lat ostatnich tu zmarnowałam i choćby mnie zabili to jeszcze dalej sie z nich będę śmiać :(. Czy mam PSYCHOZĘ? Całkiem możliwe. Ze strachu już się nie śmieję. Psychoza mnie dopadła - rzeczywiście :(((

Gość gazprom_fan
Polska to codzienny PSYCHIATRYK nic dziwnego, że ktoś tu może mieć PSYCHOZĘ codzienną. Co się dziwić, że długo nieleczeni mieszkańcy psychiatryka mogą zwariować z czasem, nie? Każdy może!!! Każdy by zwariował. NIenawidzę psycholi :(((

Gość gazprom_fan
a najgorsze psychole są w Polsce. I w Niemczech też zauważyłam, że sporo jest psycholi - polsko-niemieckiech czy jakichś...to już wolę krajowych. Ale byle nie postkomuchów. Boże - tylko nie to. Powiem wam, ze kiedyś nie doceniłam środowiska, w jakim się znalazłam no to mi zaproponowano żydokomuchów i postkomuchów jak mi się nie podabał psychiatryk PISSSSSSSSSS (off). No nie. To już wolę psychiatryk PIS(off) ale...gdzie on jest? Matko Boska Częstochowska widzę tu już wszedzie potop postkomuny!!! Ratunku :((( To świnie!!! :((( Swinie mnie gnoją !!!:(((

Gość koza zdumiona
okropnie jest -chyba też się zarażę tą chozą .........zeszliśmy na psy

Gość gazprom_fan
Cześć koza ( z nosa???) Wiesz - ja jestem GASPROM_FAN, ale kurde z historykiem na czele marnie widzę swoją przyszłość tu dalszą. Co ja mam mówić ludziom? Ze teraz mi każą wierzyć tu w ...Popiełuszkę? Czyż swego czasu omal nie sfiksowałam w szkole od zbrodni nazistowskich przerażających na Zydach? Zastanawiałam się wtedy kim są owi Zydzi, że tak muszę się przejmować tymi zbrodniami. I jak naród niemiecki mógł tak strasznie postępować. Wieźli ich w wagonach bydlęcych... tylko czemu nikt mi nie powiedział, że chodziło tylko o to, żeby weszli do tej łaźni i został ich dobytek. A reszta... uduszenie kogoś. Niejeden by sobie życzył takiej śmierci. W komorze gazowej. I nawet bez procesu. Od razu wiadomo, że czyn godny potepienia. A tak - jeszcze Ci w sądzie udowdonią, że jesteś wart wrzucenia Cię do kloaki :(

Gość gazprom_fan
Z przerażeniem stwierdzam, że dalej musze leczyć się u psychiatry.Dziś rano zauważyłam nawet, że oczy mi się jeszcze bardziej zaokrągliły...może to prawda?:( Kto wie... a zmiany w mógu - to mogą zdjęcie zafałszować i dać kogoś innego. A mnie powiedzą - "NIe znasz się". Tak się dowiem :(

Gość gazprom_fan
A tak poważnie - właśnie przeczytałam, że wyleczalność chorób psychicznych w Polsce to ok. 30%. Czy to nie niski procent w porównaniu ze światem? Jak to wygląda w USA na przykład? Ma ktoś dane? No w którąś stronę trzeba iść...

Gość koza zdumiona
co do prawdy to Żyd ma swoją i Polak ma swoją ............nie wierzę już nawet encyklopedii ,bo co wydanie to inna prawda ... dlatego wszystko to to jedno wielkie gówno.

Gość gazprom_fan
Bo tak jest wiesz jedno wielkie gówno. I żeby tylko to. Nawet ten Popiełuszko to też część dołu kloacznego zwanego Polską (dla mnie). Ja w tej chwili bardziej niż złodziejskimi Zydami i PRZERAZAJĄCYMI MNIE postkomunistami tu wszędzie jestem wściekła na fakt, że muszę mieszkać z rodzicami i od 4 lat prowadzi mnie to tylko do katastrofy życiowej. Jeszcze dokotrat tu robiłam. Choć i owszem są wypowiedzi profesorów z Polski , które uwazam za wartościowe. Ale nie są one z uczelni, którą kończyłam. Nie wiem czy tam ktoś powiedział coś co byłoby warte uwagi zgodnie ze swoim fachem oczywiście. Mało kto. Jeden profesor jak dla mnie jakichś 13 lat temu - on miał wykłady za granicą. Wykłady, a nie że na zjazdy jeździł jako reprezentant PL. To jest różnica. A reszta to się może jak dla mnie... grzać pod kaloryferem. I tak nic więcej nie robią oni sensownego jak dla mnie :(

Gość koza zdumiona
o gilach i babolach słyszałam z nosa ,ale kozy? to chyba jakaś zaburzańska gwara

Gość gazprom_fan
A sople? To słyszałeś? Sople z nosa komuś zlatują. To moja wersja - ciekawe skąd się wzięły te inne. koza - czemu koza, nie? Albo gil? Od gila zimowego? Sopla najlepsza moim zdaniem. Ten jeden profesor też trochę pierdzielił, ale miał swoje poglądy i był dla mnie prawdziwym szaleńcem. Wydał książkę - podręcznik wielki. Coś po sobie pozostawił. Załowałam nawet, że nie poszłam na katedrę , którą on dowodził. Ale stało sie to dlatego, że jednak rośliny zwyciężyły w moim życiu. I oby zwyciężyły ostatecznie bo chyba lepsze ogrodnictwo niż ...wariatko.:(

Gość gazprom_fan
ps. wariatkoWO - tak miało być.

Gość koza zdumiona
hmm to fajnie mieć kogoś za autorytet a ty co pozostawisz po sobie ? rośliny i tak bez ciebie przetrwają ......a co do sopl to obrazowe nie powiem...(:))

Gość gazprom_fan
Nie wiem co pozostawię po sobie. najlepiej bym wolała pozostawić po sobie imperium finansowe, ale do tego już nie dążę nawet bo ustaliłam, że za 3 lata będzie koniec świata. Rośliny przetrwają beze mnie, ale zależy które. Chwasty. Użytkowe nie przetrwają w formie znanej z półek kwiaciarni. No więc jest to coś pożytecznego. Oczywiście w momencie, w którym one zginą zginie także rodzaj ludzki. A do tego czasu co bardziej ucieszy oko niż piękny kwiateczek?

Gość gazprom_fan
Powiem wam osobiście, że bardziej nastawiałabym się jednak na produkcję ziół niż pięknych kwiateczków. Bo to pożyteczniejsze (właśnie piję herbatę z mięty gdy to piszę). POLSKIE zioła... to byłoby coś jak dla mnie. Tylko nie wiem co zrobię jak mnie zapytają GDZIEKOLWIEK co robiłam w roku ...uhmmm szkolnym 2004/2005. Nie wiem. Zniknęłam po prostu wtedy i tyle.