Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie z serii ...

czy jak facet naprawde kocha to zdradzi ??

Polecane posty

Gość pytanie z serii ...

czy milosc nie ma tu nic do rzeczy ,bo jest to przeciez "tylko sex" ... ?? czy jesli zrobil to z kobieta, z ktora kiedys byl i z ktora spotyka sie dosc czesto, czy to zmienia sytuacje ??

Gość gosikaaaaaaaaa
tak, zmienia. To nie tylko sex, to przywiazanie i uczucia

Gość pytanie z serii ...
aaacha , bo on to zrobil wlasnie z kobieta z ktora kiedys byl , i z ktora dosc czesto sie spotyka ... :O i robi rozne prezenty bez okazji 😠

Gość obierek
oczywiscie że nie!!!! najpierw sie odkocha/znudzi a dopiero pózniej zdradzi:D

Zgadza sie zmienia. Jesli chodziło by tylko o seks, toby polazł na jakieś panienki jednodniówki i nawet by imienia nie zapamietał. Ale na panienki odpłatne. Jeżeli panienka jest jego była, to w grę wchodzi jeszcze sentyment. Aczkolwiek to wszystko wcale jeszcze nie oznacza, że z nią sypia. Szczerze mówiąc, ja bardziej bym sie obawiał jego przywiazania do innej, a nie tego czy z nia sypia czy nie. Sam seks może byc jedynie potrzebą, którą nie może zrealizowac z toba. A uczucia, te sa po prostu trwalsze.

Gość pytanie z serii ...
szczerze to chyba spedza z nia wicej czasu niz ze mna ... a o tym ze z nia spal dowiedzialam sie przypadkiem , no niewazne , to i tak bylo bez sensu :/

No to pozostaje już tylko jedno, niech sie buja. Bo oszukuje i ciebie i siebie. szkoda czasu, z byłą nie wygrasz. Sorry... :(

Gość pytanie z serii ...
sytuacja jest jeszcze inna ... najpierw bylam ja , rozstalismy sie po paru latach , pozniej on byl z nia (1,5 roku) , rozstali sie ... i my zaczelismy sie spotykac znow :O , tylko ,ze oni sie ciagle spotykaja (jak byli ze soba my mielismy tylko kontakt raz na pare mies. przez tel.) prawie jak telenowela :O

Gość ssssssssnake
facet, ktory kocha i przede wszystkim ma zasady, najpierw zerwie, pozniej wezmie sie za inna, zreszta zanim jego uczucia wygasna, da ci jakis znak, bedzie dawal dozrozumienia, ze nie zadowlasz go w jakims sensie, to samo tyczy sie kobiet, nikt kto ma sumienie i zasady to nie zdradzi bez slowa i nie bedzie zachowywal sie jakby nigdy nic

Gość naiwna czy glupia
zdradzi na bank. ,oj jest tego przykladem kocha mnie nie jak wariat.. ehe... a jak pisalam do niego z innego nru to od razu umowil sie na sex idiota!!! nienawidze facetow!!!

Gość Sratatatatatatatatata
zalezy jaki facet...1)niektorzy bedac z jakas kobieta caly poped seksualny przelewaja na nia i inne ich zupelnie nie podniecaja.2)innych nadal kreca i podniecaja inne.facet nr1 nigdy nie zdradzi bo po co im czynnosc z kims kto ich nie podnieca?facet nr 2 albo zdradzi jak nie ma sumienia a jak ma sumienie to nie zdradzi bo bedzie go gryzlo.z kobietami jest identycznie.ja i moj partner to osoby z tej pierwszej grupy;)

pytanie zasadnicze: Dlaczego wiec nie jest nadal z nia, tylko z toba? z tego co piszesz to nadal maja sie bardzo ku sobie...a to funkcjonuje tylko, jesli oboje chca...

Gość pytanie z serii ...
la vita , moze jej juz nie kocha a tylko go podnieca ? a kocha mnie ? :O wiem, ze ona oddala by wszystko zeby z nim byc (to on odszedl , bo nie potrafil o mnie zapomniec - podobno :O) nad kopem w dupe mysle, bo to i tak bez sensu ...

Gość Henryk42342343243
Ciekawe pytanie. A odwrotnie, czy jak kobieta kocha, to zdradzi ? - tak i wiele można na kafe o tym się naczytać.

kiedys jakis bardzo atrakcyjy facet powiedzial mi: "dla faceta seks, to tylko seks...do milosci jeszcze daleka droga", ale oni juz ze soba byli, to raz, drugie, to ciagle spedzanieze ze soba czasu i robienie prezentow tez o czyms swiadczy. ja na twoim miejscu bym z nim na spokojnie porozmawiala. przeciez on dokladnie wie, ze jego zachowanie nie jest ok, jesli jest w "zwiazku" z toba. Wiec albo koniec z tamta, albo koniec z toba. Z facetem to trzeba prosto, nie w kolko.

Gość pytanie z serii ...
nie wiem ,czy on wie, ze jego zachowanie nie jest ok. On jeszcze nie wie, ze ja wiem o niej , ze sie spotykaja itp. (z zamilowania jestem detektywem :P )

aha, to dlugo wytrzymujesz w ukryciu...ale po co i na co ty czekasz jeszcze?

Gość pytanie z serii
jak myslalam ,ze tylko sie spotykaja , to jeszcze mnie to nie bolalo tak bardzo , ale dopiero wczoraj potweirdzily sie moje przypuszczenia o tym ,ze spal z nia . A czekam jedynie jak on wroci do mnie - wyjechal na pare dni do innego miasta. Duzo nie musialam pakowac .... nie chce go po prostu uprzedzac przez tel.

czy milosc nie ma tu nic do rzeczy ,bo jest to przeciez "tylko sex" ... ?? czy jeśli zrobił to z kobieta, z którą kiedyś był i z którą spotyka sie dość czesto, czy to zmienia sytuacje ?? prawie jakbyś o mnie napisała spotykam sie ze swoim byłym, w tym jest seks, prezenty itp. itd. ja jestem wolna ale cały czas coś do niego czuje, on twierdzi,że kocha swoja żonę ale mnie też :D i jak to rozgryźć

Gość choholudek
do autorki... Moim zdaniem jestem przystojny. Brunet, 183 cm. Jakby chciał, mógłbym mieć okazje...ale przez cały czas trwania związku (2 lata) ani przez sekundę nigdy mi nie przyszła do głowy myśl o zdradzie! NIGDY! Kochałem tylko moją dziewczynę (obecnie już ex :( ) i miałem klapki na oczach...widywałem,spotykałem ładniejsze,zgrabniejsze itp itd, spoglądałem na nie jak na 80 letnie babcie. Nic dla mnie nie znaczyły! Nigdy bym nie zdradził, brzydzę się tym!

Gość nie czaruj sie babo
nie czaruj sie bo 90 procent mezczyzn zdradza!

Gość pytanie z serii ...
po rozmowie ... troche krecil ,ale ja i tak wiem swoje :( przyznal sie tylko do spotkan z nia , do tego ,ze nawet chcialby z nia pracowac (zeby ona pracowala u niego) powiedzial tez,ze chce byc ze mna , ale z niej tez nie potrafi zrezygnowac i ze nie jest w tej chwili podjac jakiejkolwiek decyzji a mialo byc tak pieknie ... :O i jako ze on nie podjal tej decyzji - podjelam ja za niego , "droga wolna kochanie" ... :(

Gość pytanie z serii ...
wiesz, milosc jest slepa i irracjonalna, i na pewno nie logiczna ...