Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerazonaplastikowymbadziewie

co zrobic gdy karta bankomatowa nie działa???????????????

Polecane posty

specjalnie niegdzie jej nie kładłam byle gdzie zeby sie nie porysowała ani nie odmagnesowała, zawsze albo w porfelu albo w ksiazce no i któregos dnia postanowiła sie zepsuc... próbowałam w kazdym bankomacie i nic.. pojawia sie komunikat ze bankomat nie moze jej odczytac, poszłam do PKO a tam nie chcieli wypłacic kasy ale zato sprawdzili czytnikiem czy w ogole działa no i prawdopodobnie jak sami stwierdzili jest rozmagnesowana ( od trzymania w ksiazce:O) karte mam z nordei skandynawskiej i akurat ja musiałam miec kuzwa pecha :O ktos mi cos doradzi??

Gość on+28
a moze jest juz niewazna?? swoja droga co za problem wyrobic nowa??

aha dodam jeszcze ze nie zamierzam wracac do danii a z tego wynika ze bede musiała taki kawał jechcac po kase :O

karte mam od sierpnia ubiegłego roku, nie pojade do danii zeby mi karte wyrobili:O co trwa z 2 tyg :O

sama jestes debilka jakbys miała tyle hajsu co ja to sama bys chowała dla bezpieczenstwa frajerko, no ale biedna jestes wiec nara

Gość on+28
wiesz,tak powazniej podchodzac do sprawy,czemu po powrocie nie zmienilas konta na polskie?? rozne przypadki chodza po ludziach... a nie masz dostepu online do konta??moze mozna by przelac kase na kogos konto,np rodzicow ewentualnie moze masz dostep przez tel.wiec za pomoca hasla tez powinnas miec dostep(tzw infolinia)

jestem młoda pierwszy raz zarabiam i pierwszy raz mam konto w dodatku obce wiec nie wiedziałam ze mozna je zamienic na polskie, mam konto netowe i mam wszystkie potrzebne numery ale nie chce mi wejsc, po dunsku oczywiscie pisze jakis komunikat, a z tym przelewem to jakby to było proste to nie byłoby problemu

chyba bede zadac zeby mi wysłali całą kase do polski i nie bedzie mnie to obchodzic jak oni to zrobią i w koncu produkują takie plastikowe badziewia, kuzwa nie po to charowałam jak wół zeby czesc kasy mi przepadło

Gość blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
o buahahhhahahahahahahahahahahahahah.....kurwa oto nowa oznaka bogactwa - UWAGA -chowanie kart bankomatowych po ksiązkach...o kurwa nie moge buahahahaahahahhaahahah....dziewczynko napracowałas sie na zmywaku co i zarobias w choooj kasy nie....buahahahaahahhahaaha

nie gorączkuj sie wieśniaczko, tylko błazna z siebie robisz, masz nadzieje ze kogokolwiek to rozbawi to co piszesz, nie musisz byc zazdrosna ze ktos ma od ciebie wiecej kasy... tak pozatym nie byłam na zmywaku , miałam bardzo odpowiedzialną prace ktora wymagała miesiecznego szkolenia.... moze ty widocznie na zmywak sie nadajesz sadzac po podejsciu do zycia... zalosna jestes :O

i zarobiłam w chooj kasy dlatego ja w przeciwienstwie do ciebie pojechałam po wielką kase do danii a nie do anglii wiejska dziewojo bez rozumu

mnie nie stać nawet na papier do dupy dlatego sie tak gorycze, wszystko mnie tam swedzi :(

Gość sddsf
blaaaaaaaa - widac ze masz mały ptasi rozumek, co cie tak smieszy ze ktos chowa kase, czy karte po ksiazkach, moze se nawet w dupie schowac a co ciebie obchodzi co kto robi ze swoja kasa idiotko, pewnie sama bys chiala miec chociaz 20 zł na koncie oszczednosciowym dlatego taki bulwers :D ps nie udało ci sie sali rozbawic, nie mialabys szans w kabarecie

nawet kupy musze sobie odmówic :(

Gość nom.....
blaaaaaaaaaaa = rozgoryczona niechciana 30stka :classic_cool:

Gość nom.....
..biedna :D

buahahahaahahaahah....o prosze nasza debilka autorka nawet sama sobie odpisuje pod innymi nickami....to dopiero oznaka inteligencji....buahahahahahhhahahahaahahhaahah.... wypierdalaj szmatko do podłogo....

no i nie wiedziałam ze robota fizola gdziekolwiek wymaga miesiecznego szkolenia....no ale jak sie zatrudnia taka larwe tępą to niestety trzeba ja miesiac szkolic....jaki żal....

taaa wmawiaj sobie :D boli cie to ze nikt ze mnie sie nie smieje a wszyscy z ciebie.. to twoje ciągłe buhahaha swiadczy o twoim niskim ilorazie inteligencji 🖐️ a skoro uparłas sie przy tym zmywaniu to chetnie twoim ryjem klozety bym umyła nawet za darmo, bardzo cie ciągnie do tego szorowania :D joł

starsznie długo sie zastanawiasz nad tymi poscikami, dawaj wiecej ale pisz szybciej to sie jeszcze posmiejemy

nie chcieli cie nawet do kibla?? biedna... nie dziwie sie

KONIEC!!!

sobie zamykaj skoro cie to usatysfakcjonuje :D załosna wieśniaro, nienadawająca sie nawet do szorowania kibli buhahahahahahahahhahahahahahahahahah

Gość do buhahahaha
dziewczyno ja mam wrazenie sama jestes szmatą, puszczasz sie lub cos podobnego albo masz tak zgniły charakter ze inni ludzie cie krzywdzą takimi epitetami jakimi ty rzucasz w strone autorki, wyzywasz ją za nic, jestes pierdolnieta....

Gość kto sie czubi ten sie lubi ;)
Mysle ze byście sie zaprzyjaźniły... tak dobrze wam się rozmawia.

Gość Rozkurwiacz
odbieglyscie od tematu, a chcialem sie dowiedziec czy da sie cos zrobic ze z****** karta

Gość gość
Ja mam podobny problem... Tylko ze moja karta ma miesiac moze... i chcialam zaplaci za zakupy a okazalo sie ze jest niewarzna, spr na str czy jest aktywna. Wszystko pieknie idealnie waznosc jeszcze hoho ho czasu ma a tu niespodzianka, Nie warzny numre karty.

Gość Dr Maybe
W tym temacie wypowiedzi typowych POLACZKÓW - KATOLIKOW. Głupi, zazdrosny, tępy naród.. Nie Was polaczki nie lubi - NIGDZIE