Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wstrząśnięta Niemieszana

Czy łatwo jest wam poznawać nowych ludzi?

Polecane posty

U mnie jest z tym cieńko:O 😠 Dacie jakieś rady? Proszę:(

na poprzednim topiku juz sie nie wypowiadamy? :o

Gość nanananna
widac ze u ciebie ciezko,bo co rusz zadajesz takie pytania

Gość koza zdumiona
Bardzo,zycie stwarza okazje,,,,,,ale czy ci nowi warci są kontynuowania znajomości to już zależy od naszych oczekiwań.

Gość o co to lotto
Ja też mam z tym problem. Wstydliwa jestem strasznie.

kochanie, po pierwsze to uwierz w siebie, to widac, ze nie docienasz siebie i czujesz sie gorsza, a pozniej to juz z gorki;)

nie mam tematów z tymi nowymi...:O najgorzej jak jest już grupa, która sie zna ponad rok.. Oni już tam coś wspominają, gadają o tym, o tamtym.. A ja? Stoję i słucham..... Słucham i nie wiem co powiedzieć... Jak temu zaradzić? Chcę się wyszaleć bo jestem młoda, ale sama.. Bez chłopaka, bez więkrzej grupy ludzi..

Gość nanananna
Z WIĘKRZĄ nie potrafila sie zapoznac wiec teraz szuka mniejzej;)

Gość nanananna
Zacznij moja droga od zapoznania sie ze SLOWNIKIEM ORTOGRAFICZNYM poraz kolejny piszesz WIĘKRZEJ

Wy to lubicie dołować! Ja tu mam problem, a wy mnie katujecie WIĘKRZĄ grupą ludzi... ... ... ... ...

Gość nanananna
:)

większej, większej, większej,większej, większej, większej, większej, większej, większej,większej, większej, większej, większej, większej, większej,większej, większej, większej, większej, większej, większej,większej, większej, większej, większej, większej, większej,większej, większej, większej, większej, większej, większej,większej, większej, większej, zadowoleni?!

dobra, wyluzujcie sie juz:O chyba kazdy czulby sie zle, po prostu musisz kierowac rozmowe tak, zeby rozmaiwac na tematy bieazce, ktore dotycza tez i Ciebie, a jesli juz rozmowa schodzi na czasy przeszle:P to sluchaj i dopytuj sie, ale nie zachowuj sie jak lizuska, tylko tak normalnie, otwarcie sie dopytuj, badz naturall:)

Gość nanananna
POLSKA ROSJANKA a ty od kiedy taka aktywna jestes na forum?jeszcze niedawno pisalas ze forum jest popier...olone

Gość nanananna
Nie jestes konsekwentna!!!najpierw obrazasz ludzi ktorzy wypowiadaja sie na forum(jakikolwiek by to byl temat) a pozniej sama bierzesz udzial w dyskusjach twierdzac ze sa ciekawe...zenada

Mhmhmhm... mam taką sytułacje, że napisałam coś do gościówki, którą już znam długo bo z podstawówki, tylko, że ona o rok starsza ode mnie jest i ta cała ekipa też... No i ja do niej napisałam, żeby wpadły do mnie po drodzę jak na koncert pójdą, a ona, że nie ma pojęcia, którą drogą pójdą bo jak zaczną szaleć to różnie bywa(chociaż z jej domu do H(tam gdzie będzie koncert) jest po drodzę(ale różnie bywa może się spodkają u kogoś innego, albo coś) no.. I ja jej napisałam(nie wiem czy dobrze) A***(imie), jeśli nie chcesz, żebym z wami szła to napisz wprost a nie coś kręcisz... I teraz czekam na odp... A .. i dodaj jeszcze, że na tamtym koncercie z nimi byłam bo je spodkałam i było super, gadałyśmy itd... Co o tym myślicie? ...

sam jestes zenada, jak myslisz, zcemu jechalam po ty forum i po ludziach? chyba nie za polot i normalna dyskusje, tylko wrecz przeciwnie, za chamstwo:O

dodam*

Gość nanananna
Więc ty należysz do tych chamów...bo pisząc że forum jest popie...olone świadczy o twojej kulturze....

No weźcie:O Może sobie założycie osobny temat na kłótnie, mhm? Ja bym chciała, żeby mi ktoś POMÓGŁ i napisał co sądzi o tej sytułacji..

Gość nanananna
Wstrząśnięta prosze Cie..pisz wolniej ale poprawnie.Twoje bledy są rażące...a co do poznawania to dajesz rade,np.siedzisz i piszesz na forum to juz jakis kontakt....a grupa największa

Dobra... napiszcie mi tylko jeszcze jedno:P Modki mnie zablokowały i nie mogę się wypowiadać nawet pod pomarańczowym nickiem.. Teraz jestem na innym komputerze więc jest ok, ale zaraz będę musiała wrócić na swój... Co mam zrobić, żeby mnie odblokowały?

skoro zauwazam brak kultury na tym forum, chamstwo, obrazanie siebie na wzajem, ciagle wysmiewanie i zakldanie ciagle to nowych topikow o"ruchanu, cipckach,spuszczaniu sie" i moje obrzydzenie do ludzi zakladajacyh te watki i do samych watkow, to wybacz, ale kulture mam i poczucie smaku.