Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piękne włosy

Szampon Loreal Absolut Repair

Polecane posty

Gość piękne włosy

czy któraś z Was używa? Czy są jakieś widoczne efekty-jeśli tak to po jakim czasie? No i najważniejsze pytanie: czy któraś z Was kupowała ten szampon na allegro i czy ma jakiegoś sprawdzonego i stałego allegrowicza, który nie sprzedaje podróbek tych szamponów lub odżywek.

Gość piękne włosy
czytałam opinie o nim i często pojawiało się zdanie że przetłuszcza włosy...czy używacie tego szamponu?

Gość nalon32
ja mialam i szampon i maske i nic mi nie pomoglo...

Gość piękne włosy
ja mam na końcach przesuszone włosy stosuję różne odżywki i szampony i ciągle nic-podcinanie tylko pomaga ale za mc juz widzę pierwsze przesuszenie włosów natomiast przy skórze głowy są raczej przetłuszczające dlatego boję się że ten szampon spowoduje że bedę je miała ciągle tłuste

Gość piękne włosy
a czy kupowałaś szampon w salonie czy nie? czytałam też że szampon kerastase jest bardzo dobry ale czy napewno?

Gość szeherezada***
hej, ja mam ten szampon i odzywke i maske, nie placa se kupic maski bo wg mnie sama odzywkajest lepsza. ogolnie uwazam e produkt jest zajebisty ,mi nparwde pomogl ,bo mialam wlosy wysuszone i zniszczone od frabowania i rozczesywanie wlosow po umyciu to byla tragedia..... naparwde mialam wtedy ochote obciac wlosy na krotko ,jednak po uzyaniu tego szmaponu i odzywki zmiana jest ogromna , nie mam problemow z rzczesywaniem wlosow, a bardzo gladkie,lsniace (ale takie byly nawet pzred stosowaniem ,wiec nic nowego ;-) . Ja osobiscie bardzo polecam ,stosowalam rozne kosmetyki np. tigi , wella, biosilk i L'oreal zdecydowanie wygrywa - juz chyba nigdy go nie zmienie... kupilam na angilelskim ebay bo mieszkam w UK.

Gość piękne włosy
no właśnie ja się zastanawiam czy mam kupić Loreal Absolut Repair czy Kerastase bo różnica w cenie między jednym a drugim jest dość znaczna

Gość piękne włosy
poza tym mam włosy puszące się ale jednocześnie przy skórze głowy przetłuszczające dlatego boję się że loreal jeszcze mocniej je obciązy-pojawiło się dużo takich opinii :O

Gość piękne włosy
nikt już nic nie napisze?

Gość piękne włosy
:O

Gość raanyyyyy
nie miałam

Gość piękne włosy
dzięki że chociaż tyle napisałaś... :D

Gość raanyyyyy
a sama mam całe przesuszone włosy..

Gość raanyyyyy
całkiem fajny miałam szampon i odżywke z Oriflame.. ładnie pachniało

Gość piękne włosy
no właśnie ja też i ciągle nie mogę znaleźć szamponu który sobie z tym poradzi

Gość raanyyyyy
ale i tak nie pomagało.. miałam też 500ml odzywki placenta.. nic nie dało..

Gość piękne włosy
a czy ten zestaw z Oriflame pomógł na przesuszone włosy i nadał im połysk? moje ciągle mam związane bo się puszą :O:O:O i już jestem tym zmęczona i załamana

Gość piękne włosy
szkoda że nie pomogło bo spróbowała bym na swoich

Gość raanyyyyy
a to przez to, że MUSZE prostować włosy, a naprawdę nie chce tego robić.. ale jak mam wyglądać jak mop to już to robie.. wax sobie też kupie i myśle nad stałym prostowaniem koszt jakieś 250zł. A co mnie wkurza mam grube i gęste włosy przez pocieniowanie i przerzedzenia strasznie sie wywijają..

Gość piękne włosy
kiedyś używałam wax-u dawno dawno temu i było widać rezultaty a teraz mam wrażenie że poszli na ilość a nie na jakość i to już nie ten sam wax co kiedyś :O

Gość raanyyyyy
ten szampon to był taki kokosowy bardzo tani.. za jakieś 7zł plus odzywka tyle samo. To mi dawało tyle, że po pierwsze ładnie pachniały po drugie były miększe i w sumie ciupeńkie mniej powywijane, ale i tak mocno.. ale na połysk nic nie dawało

Gość piękne włosy
też kiedyś zastanawiałam się nad prostowaniem stałym ale mi tak szybko włosy rosną że obawiam sie takiego efektu:na górze zaczną się puszyć podczas odrastania a na dole będą proste...ja umyję np włosy i je zwiąże i wyjdę na wilgotne powietrze to na górze wyglądam jakby mnie ktoś "poczochrał" :O

Gość piękne włosy
bardzo ładne i estetyczne opakowanie :D

Gość raanyyyyy
a wiesz może o co chodzi z tym, że po takim prostowaniu te włosy co odrastaja to się skręcają? Bo ja myslałam, że normalnie sa moje i nie ma różnicy.. a tu nagle takie cos się dowiedziałam

Gość raanyyyyy
a co do tego oriflame to odzywka lepsza :P jak będziesz miała do wyboru to, czy to :)

Gość piękne włosy
ja nie wiem dokładnie jak to jest z tym prostowaniem stałym ale myśle że właśnie tak jest bo w końcu te co odrastają to przecież są świeże nasze naturalne włosy a więc pewnie zachowują się tak jak przed prostowaniem...ale tego nie wiem napewno

Gość raanyyyyy
czytałam (i jeszcze nie uzywałam), że dobre jest na suche włosy mleczko Kallos

Gość raanyyyyy
Bo w sumie jak są normalne włosy te co odrastają so spoko bo na górze mam praaaawie proste ;) nie licząc tylko tej szopki, która odstaje od głowy no 3 cm...

Gość piękne włosy
znalazłam taką wypowiedz na temat prostowania chemicznego "Co jeszcze... ten sam fryzjer powiedzial mi, ze istnieja srodki chemiczne wyprostowujace wlos na dluzszy okres (zazwyczaj jest to pare miesiacy, ale to zalezy od typu wlosa). Niszcza jednak one wlosy, ktore po takim zabiegu sa matowe i "sianowate". Dodatkowym minusem jest to, ze po umyciu wlosy nalezy wysuszyc suszarka, cieplym powietrzem"