Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piękne włosy

Szampon Loreal Absolut Repair

Polecane posty

Gość raanyyyyy
to brzmi tak jak bez suszenia włosy były takie jak przed prostowaniem.. a suche i sianowate mam teraz.. to dla mnie to i tak mała różnica, ale staram sie je odzywić i nawilżyć.. juz pare razy robiłam ta maseczke z jajka i olejku rycynowego

Gość piękne włosy
znalazłam jeszcze taką opinię : "dobre to bylo ale na krotki czas po 2 miesiacach od gory zaczynaja rosnac krecone i jest wiecej zabawy niz na poczatku z naturalnymi osobiscie nie polecam no i rzeczywiscie strasznie niszczy i wysusza wlosy" więc wygląda na to że lepiej tego nie robić

Gość piękne włosy
więc chyba skuszę się na loreal absolut repair bo kerastase to zbyt duży wydatek jak dla mnie, zreszta loreal tez ale i tak wyjdzie mniej. Przemyślę sprawe do jutra bo to jednak wydatek ponad 70zł za odżywkę i szampon tym bardziej że włosy myję codziennie.

Gość raanyyyyy
Ciekawe, czy ta dziewczyna miała całkiem kręcone włosy, czy może cos takiego jak ja.. bo jeżeli ma być z tym więcej zabawy.. to kurcze nie wiem, czy to zrobie :( Ale nie dowiem się jak nie spróbuje

Gość raanyyyyy
A uzywałaś biosilku? Ja miałam tylką ta buteleczke za 10zł i mało mi to dawało, ale czycham teraz na jedwab styling z joanny podobno dobry :) (włosy się błyszczą po nim)

Gość raanyyyyy
miało byc czyham ;)

Gość piękne włosy
też użwałam biosilku i też nic kompletnie nie dawał oprócz tego że włosy łatwo się rozczesywały (nakładałam na mokre) a gdy wyschły to miałam wrażenie że na końcach są bardziej suche niż zwykle a więc ogólna lipa jak dla mnie

Gość piękne włosy
używałam też takiego mleczka loreal w różowej butelce do prostowania włosów ale kompletnie nic nie dawał

Gość raanyyyyy
naprawdę ciężko jest coś z tym zrobić.. powinno się normalnie jeszcze od środka pomagać (tzn tabletki na włosy) A masz problemy z paznokciami?

Gość piękne włosy
z paznokciami raczej nie mam problemów kiedyś mi sie rozdwajały ale przestały-nie są zbyt twarde ale to pewnie dlatego że naczynia zmywam bez rękawiczek

obecnie stosuję szampon i maske absolut repair juz okolo 2 tydzień. efekt? jak za taka cene oczekiwalam czegoś więcej. chyba juz bardziej polecam wax\'a

Gość gość
Ja używałam i jestem bardzo zadowolona bo widocznie nawilżyl i zregenerować moje suche i sztywne włosy. Kupiłam go w niskiej cenie w sklepie internetowym www.goldenlook.pl wiec się opłacało:)

Gość gość
Kupiłam szampon i odżywkę Loreala.W ramach promocji dodali mi szczotkę do włosów, która potwornie śmierdzi mimo mycia, długiego wietrzenia na balkonie i perfumowania. Już nie kupię nic tej firmy, a ich salony będę omijać z daleka.

Gość gość Micha
Nie polecam tego szamponu, odżywki i maski.. uważam, że wydałam pieniądze w błoto, bo na początku niby było fajnie (co prawda nie zauważyłam różnicy z moimi włosami) a potem mimo MEGA intensywnego płukania (i nakładania MAŁEJ ilości na włosy) odżywki to mi przetłuszcza czubek... Mimo, że wsmarowuję w końce... Nie jestem zadowolona z tego produktu, a mam go 2,5 miesiąca.

Gość gość Micha
A!! No i zapomniałam dopisać, że bardzo wypadają po nim włosy.

Gość Zabka2710
Wszystkie szampony tej marki służom moim włosom... Rewelacja! Miękkie w dotyku, gładkie, błyszczące... Zdecydowanie polecam bo dla mnie LOREAL jest the best