Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasela zuna

w moim mężu zakochała się jakaś idiotka

Polecane posty

Gość kasela zuna

mój mąż zaczyna się bać koleżanka z pracy - pomoc księgowej ona ubzdurała sobie że mu się podoba a jest obleśna ma kancery na gębie, kładzie dużo pudru kryjącego, ma wielkie łydki jak koń pociągowy, wielką doope nie daje mu spokoju, jakaś nimfomanka :-O mąż mówi że ma jej dosyć, wiele razy odmawiał jej spotkań ale nie powiedział jej że mu się nie podoba bo nie chciał jej sprawić przykrości mąż jest ogólnie miły dla wszystkich i ona spragniona uczucia błędnie to odczytała gdy on jej odmawia ona wpada w agresję ostatnio widziałam ją jak podeszła do mojego dziecka które bawiło się w piaskownicy zaczynamy sie bać :-O

Gość eulaliaaa
dziwne...

Gość bój sie boga
co ty fantazjujesz :P

Gość kasela zuna
zawziela się i koniec, nie ma zmiłuj w marzeniach -to biorę bejsbola i napierniczam tego wstrętnego babsztyla

Gość zbig
Dziwne. A maz co, tez sie boi? To przerabane macie. I dziecko tez sie boi? To dziecko tez ma przerabane. I pies tez. Takiej straznej babie to nie wiadomo co strzeli do lba :)

Gość ŚWIAT
W lutym dziecko bawiło sie w piaskownicy?

Gość piruet
,,się nie podoba bo nie chciał jej sprawić przykrości,, --albo ty cos pirniczysz , albo twój mąz

Gość piruet
,,nie powiedział jej że mu się nie podoba bo nie chciał jej sprawić przykrości,, --ten cytata chcialam podkreślić

Gość Maggdalena
Bardzo naiwne, to co piszesz. Wierzysz w 100 % mezowi - fajnie, ale na twoim miejscu bym jednak to zweryfikowala. Moj tez mowil, ze jakas idiotka sie do niego przyczepila, ze nie ma wplywu na to, ze pisze ciagle do niego sms-y, ze nie chce jej powiedziec \'spierdalaj\", bo byloby jej przykro... A potem sie okazalo, ze maja dlugofalowy romans. Jak sie chce, zeby ktos sie odczepil, to sie mowi o tym wprost. I do tej zainteresowanej osoby i ewntualnie do przelozonych, jezeli ta kobieta jest nadmiernie natarczywa. Bo sprawa powinna byc jasna. W innym wypadku to tylko sciema na uzytek zony. Radze sprawdzic.

Gość tghyr
Rany boskie, juz sie przestraszylam po tytule ze to o mnie mowa :classic_cool: ale na szczescie nie, uff :classic_cool: