Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DziewczynaErotomanaAbstynenta

Mój facet w młodości był erotomanem a teraz nie chce seksu

Polecane posty

Jesteśmy razem prawie 10 miesięcy on ma 34 lata ja jestem 11lat młodsza. Potrzebuje seksu i bliskości z nim i nie wiem już co robić. Dowiedziałam od jego znajomych i od niego, że kiedyś umawiał się z wieloma kobietami, również przez internet wyłącznie na seks, korzystał z usług prostytutek. Był erotomanem. Od prawie 2 lat on nie miał nikogo i nie seksu. Jest abstynentem. Teraz mówi, że jeszcze nie jest gotowy na seks, że to za wcześnie. Kocham go, lecz ta sytuacja zaczyna mnie irytować. Nie wiem jak go zachęcić, co robić w tej sytuacji. Poza seksem wszystko jest ok.

Chciałabym by przestał unikać tematu seksu. Nie ma problemów z erekcją. Gdy się przytulam do niego lub całuje on jest podniecony i niby gotowy. Jednak gdy próbuje rozpiąć mu rozporek, odsuwa się mówi, że lepiej nie, że nie chce...

Może tak być, że on unika seksu, bo Cię bardzo szanuje i ma poważne plany co do Ciebie. Z tymi, z którymi spotykał się tylko na seks, się nie cackał i również pewnie mini się nie przejmował. Z Tobą jest inaczej... :)

Gość może jest
nosicielem ? po tylu zaliczonych laskach

Gdy się dowiedziałam o jego przyszłości pytałam go czy nie jest czasem na coś chory i powiedział, że badał się gdy postanowił zerwać z uzależnieniem od seksu i wszystko ok.

Gość facet się boi że
jak znów zacznie uprawiać seks to erotomania wróci:?

Też się nad tym zastanawialam, zpytałam go dlaczego nie chce się ze mna kochać powiedział, że nie chce o tym narazie rozmawiać, że bardzo chce, ale narazie nie możemy tego zrobic. Kocham go, ale zupełnie w tej kwestii nie rozumiem:/

Gość Magda18181
Moim zdaniem musisz uzbroic się w cierpliwośc...widac ze facet nie chce cię skrzywdzic i widocznie ma ku temu powód..moze boi się że to wróci a nie chce Cię zranic...daj mu troche czasu i wspieraj go..wiem że to będzie trudne,ale jeżeli kochacie się to przetrwacie..

Ja mam zwykle bardzo duż apetyt na seks, boje się, że w końcu masturbacja przestanie mi wystarczać i go zdradze :/

Co moge zrobić by przestać myśleć o seksie, cały czas myśle jak go namówić i przez to sama popadam w erotomanie:/

Gość tu tylko debaty
o brzydkiej cipce a w prawdziwym problemie raczej pomocy nie zajdziesz :D

Może jest chory. Cosmu dolega. Za dużo pracuje. A może ma żonę.

Gość Magda18181
No więc jeśli bardzo chcesz to jedyne wyjście to szczera rozmowa..powiedz mu, że jest dla Ciebie bardzo ważny itd,ale ty potrzebujesz także czegoś innego..czyli seksu..bo tak naprawde ty cierpisz na tym ,ze on był w przeszłości erotomanem..tak nie powinno być..

Gość doopa nie chłopa
po 10 miesiącach powinniście już współżyć, to nienormalne by facet 34 lata po takim czasie był na etapie trzymania się za rączke i całowania

Kocham go, a on nawet nie chce o seksie gadać:/ Z jednaj skrajności w drugą:(

Jak się do niego przytule to czuje, że jest twardy wiec to nie problem z erekcją,raczej blokada psychiczna, nie wiem jak sprawić by znów zaczął upraiać seks, wytłumaczyć mu, że skoro tyle wytrzymał to już nie jest erotomanem :(

na kaszel najlepsze jest siemię lniane. Glutowate okrutnie ale pomaga. Chyba, że chrypka jest Ci niezbądnym dodatkiem :)

Przepraszam Dziewczyno z dygresję z Wrednym.

Gość bum na kaszelku sie zna
to moze i jakieś afrodyzjaki doradzi :D

Gość pan Iew
wytłumaczyć mu, że skoro tyle wytrzymał to już nie jest erotomanem Jak ci się uda wytłumaczyc niepijącemu alkoholikowi, że skoro nie pije już 3 lata to przestał być alkoholikiem i może sobie strzelić 3 drinki, to najprawdopodobniej wepchniesz go spowrotem w nałóg... W tym wypadku radzę zaufać facetowi :P

To była tylko mała dygresja. Jęzor na wierzchu.To jakaś plaga.

do pan lew : to w takim razie on już nie będzie nigdy uprawiał seksu??

Dlaczego on nie chce seksu. Nie mam pojęcia. Złożył śluby czystości.