Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiniaa140

Tragedia! Źle sie czuje bo jestem za gruba!

Polecane posty

Gość kiniaa140

Mam 16 lat wzrostu 159cm a wage az 64 kg. Pomozcie mi!!!

Gość kijowo
sama sie do takiego stanu doprowadzilas (w tym wieku do tego) to sama sobie radz. :-O

Gość po pierwsze mniej jedz
lub mniej kalorycznie. co z tego,ze może jesz ostatni posilek o 18,jeśli to jest np. 3 kanapki z masłem,serem i szynką? lepiej zjedz sałatę z pomidorem i oliwą... a obiady tez raczej duszone/pieczone chude mięso,a nie schabowe z ziemniaczkami ... itd. itp po drugie: ruszaj się! jeździj rowerem,biegaj,albo ćwiczx w domu - calanetics,aerobik... dziewczyno,jesteś taka młoda!!! zadbaj o siebie!!! ja mam 28 lat, jestem rok po porodzie - mam 164 cm a ważę 55 kg!

Gość paulina777193
Ja cie pociesze bo ja mam 19 lat 176wzrostu i waze prawie 90!!!!!

Gość nie jestem pewnaaa
no tak - dzeci noestrady, po szkole jedzą chipsy przed komputerem, potem tylko psać...

Gość kiniaa140
laski niktore to po co sie wogole odzywajaa! az mi zal was...jak nie maci nic do powiedzenia to lepiej sie nie odzywajcie.!

Gość no niestety ale duzo wazysz
co liczylas ze wszyscy ci tu napisza ze jestes w sam raz? sorry ale moze i bys byla leciutkim paczusiem jakbys wazyla te 59kg a nie 64!

Gość kiniaa140
Uprawiam sporty roznego rodziaju.! chodze na zawody znow wolna to ja nie jestem.! gdzies przez jakis czas dzien w dzien robilam 30 brzuskow dziennie ! w tym jest problem ze ja miesa nie jem a jem duzo ziemniakow i mozna powiedziec ze chipsow ;/ ;(

Gość kiniaa140
Po pierwsze nie masz zadnych kompleksow to po kiego sie wogole odzywasz.! wes sobie zagraj w szachy to zajmniesz sie czyms.! a nie... po pierwsze lezalam w szpitalu ok. miesiaca i daltego tez jest powodem ze sobie przytylam.! taktoo zanim poszlam wazyalam 55kg. !!!!!!!!!!!!

Gość paulina777193
no to ja mam dla Ciebie propozycje

to do mnie na temat kompleksow? kazdy ma kompleksy ale wiesz co w twoim wieku to ja wazylam duuuuzo mniej,jak anorektyczka,cos ze soba robilam. nie wiem co trzeba zrec zeby az tyle przytyc i nie badz taka agresywna a w twoim wieku to diety sa niepotrzebne-5x dziennie jesc malo -np kanapki 2 z czyms,platki na sniadanie,owoc na podwieczorek plus jajecznica na kolacje i waga na bank poleci w dol jesli nigdy sie nie odchudzalas nie wiem czy zauwazylas ile to dziewczyn w twoim wieku ma problemy z waga-jedne chude jak pies a drugie z nadwaga wpieprzanie chipsow i tabletki anty to glowne powody

Gość reactiva
KINIA! ta co pisze to prowokatorka uwielbia jak sie denerwujecie bo ja to kreci.Nie zwracajcie uwagi, to sobie ten robal pojdzie!

tez jej sposob podalas-za pare miesiecy bedzie po tej twojej glodowce pare kg grubsza.ale tak to jest czlowiek sie uczy na wlasnych bledach

Gość kiniaa140
Dziękuje Paulinkoo za rade :)

reactiva o to mam cos z tej baby co tu czesto wyzywa?oo nie jestem nia ale wiesz wkurza mnie to wasze slodkie pierdzenie o dietach,glodowkach zamiast normalnie jest a nie jednego dnia dieta a wieczorem 2czekolady ,nalesniki,lody,chipsy

Gość kiniaa140
No własnie zauwazyla, dziekujee bardzo! widze ze do kazdegoo sie wpychaa.! ja nie potrzebuje KATOWANIA sie tylkoo RADY czy WSPARCIA.!!

Gość kiniaa140
kobietkoo idz lepiej na tv a nie zawracasz nam tu głowe.!!

glupie jestescie sto razy sie przejedziecie na tych dietach ale 101 zaczniecie kolejna glupia diete

Gość kiniaa140
Głupiaa to Ty jestes!

a ty to nie? pomysl jak wygladasz

Gość kiniaa140
Nie lubie pisac o sobie ale w tej chwili jestem madrzejsza od ciebie.!! Wygladam jak wygladam a tobie gownooo do tegoo!! zajmij sie sobaa a nie wkur****iem kazdego!

Gość jak mnie wkurwia jak ktos
probuje uszczesliwic kogos na sile:o co sie plujecie i wyzywacie ją od głupich:o każdy decyduje o sobie. to co dla ciebie dobre, niekoniecznie bedzie dobre dla autorki. a już ten tekst "co w twoim wieku to ja wazylam duuuuzo mniej" :o co to mam wniesc?:o mam tez powiedziec ile wtedy wazyłam:o a jojo mozna miec po kazdej diecie, nawet tej najabardziej rozsadnie. kiedys chudlam po niecałe2kg na miesiac przez prawie rok, a i tak złapałam mega jojo:o

Gość kiniaa140
nudzi mnie juz takie gadanie!