Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnezdarzenia

czy takie coś wam się przydarzyło?

Polecane posty

Gość dziwnezdarzenia

Otóż w zeszłym roku (pod koniec) leżałam sobie nad ranem w łóżku i nagle CAP - coś mnie porwało w inne miejsce, byłam w kurtce, zobaczyłam rzeczy, które generalnie istnieją, a w sumie nie istnieją. Nie mam halucynacji. To było takie symboliczne. Po prostu prze PRZETRANSPORTOWANO w inne miejsce w jednej chwili. Jeszcze mnie w kurtkę ubrano, żebym nie zmarzła, a przecież leżałam w łózku i nie, nie byłam śpiąca, to nie był sen. Później się bałam żeby mi się to nie przytrafiło - szatan, nie? Straszna wizja, a na koniec zrzucił mnie z krzesła i zaczęłam fruwać po tym miejscu. Ale zaczęłam wołać "Boże! litości" i mnie zrzucił. Oczywiście mogłam się potłuc, ale to była moja dusza. Zaraz później otwarłam oczy i zastanawiałam się czy ja przypadkiem nie zmierzam wprost do piekła ... do dziś tego nie wiem... :(

Gość Wezwijcie lekarza
a skąd piszesz teraz? jesteś pewna że jeszcze żyjesz?

Gość bazienka
to sie najprawdopodobniej zdarzyło OOBE- out of body experience, doświadczenie poza ciałem. Wywaliło cię w astrakl koleżanko :)

Gość fajnie a po czym tak

Gość jakajaka
ja miałam takie akcje po marichuanie;)

Gość mialem cos podobnego
polozylem sie spac,jeszcze nie zasnalem,wiem ze bylem na jawie,nagle poczulem jakby cos na mnie usiadlo,nie moglem sie poruszac,oczy mialem otwarte i dokladnie pamietam ze nie spalem,w pewnym momencie zaczelo mna obracac,unioslo mnie z lozka w gore,lewitowalem,bardzo sie wtedy balem,czulem jakas osobe w pokoju,ze nie jestem sam,czulem straszny lek,nie moglem sie wcale ruszac i nagle to wszystko minelo,podejzewam ze odwiedzila mnie Annelise Michel ta z filmu o egzorcyzmach bo przeczytalem wczesniej ksiazke o niej,wiecej sie to juz nie powtorzylo

Gość dziwnezdarzenia
Nie ja nie biorę narkotyków. Co wy... I jeszcze musze napisać, że mnie do kościoła przeniosło i z ławki zleciałam. Wypchnięto mnie! I zaczęłam fruwać. Co za wstyd. Tak - później nie umiałam rozeznać czy to było moje ciało czy dusza. Ale ciało leżało w łózku no to dusza. Dusza w kurtce - pomyślcie tylko. Jak Bóg o nas dba! Akurat była to moja znienawidzona nieco kurtka, no ale zawsze kurtka. W ogóle pamiętam, że miałam OCZY (bo widziałam), ręce , nogi niewidzialne, twarz. Jak spadłam z ławki to sie zakrywałam rękami, coś mnie chciało skopać, wtem frrrrrrrrrrrrrrr frunęprzez środek kościoła... później cały dzień chodziłam jak naćpana (fakt), ale nie nie biorę narkotyków. Absolutnie :(

Gość dziwnezdarzenia
Ja też czytałam to CIU*&*&&* i tak dalej o niej. Czułam wtedy jak mnie wciąga w przepaść - wyrzuciłam tę książkę. Okładkę musiałam założyć gazetą bo widziałam wampira za każdym razem jak mi mignęła gdzieś przed oczyma. To całkiem możliwe, że Analiza cię odwiedziła. Wcześniej mieszkałam w mieszkaniu po satanistce - nie wiedziałam o tym. Tam fruwałam we śnie, a jak wstałam to miałam sińca na nodze... po pokoju pod sufitem z prędkością światła. Wrzaski, krzyki, wszystko na nic. Byłam przerażona, że mnie wyrzuci na korytarz i wszyscy zobaczą co wyprawia się ze mną :(. No ale to się nie stało. A sińce... z tego się rak może rozwinąć na starość.

Gość dziwnezdarzenia
Ten siniec był stąd, że chciałam kopnąć w szybę drzwi żeby wzywać pomocy, a w efekcie kopałam w oparcie tapczanu aż miałam wielkiego sińca. I nie było słychać jak krzyczę bo rano czułam, że COŚ kładzie mnie na tapczan i budząc się czułam wielka zwierzęcą łapę zsuwającą mi się z ust, a nogą kopałam w oparcie tapczanu jak stuknięta... :(

Gość dziwnezdarzenia
W sumie tylko diabeł może wystroić duszę człowieka w ...lekko znienawidzoną juz kurtkę, nie? Bez sensu nie?

Gość bazienka
boze dziewczyno to nie był diabeł i nie rozumiem czego sie wstydzisz? wiele osob duzo by dalo za takie spontaniczne "wyjscia"