Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szatynkaaaaaaaaaaa

dlaczego dziewczyny mniej wyksztalcone moja wieksze powodzenie?

Polecane posty

Gość szatynkaaaaaaaaaaa

te glownie z zawodowym wyksztalceniem lub srednim? zauwazylam to i niestety sie spr

Gość bo sa prostsze w obsłudze
im lepszy model tym wieksze wymagania sprzetowe(kobiety oczywiscie)

Gość taka jaaaa
a ty jakie masz wykształcenie

co za brednia...przeciez nikt nie ma czole wypisane jakie ma wykształcenie...

Gość Stereo_Sushi
Skąd w ogóle takie stwierdzenie???

Gość sa bardziej zaradne
a nie tylko jak taka wykształcona , siedzi za biurkiem z paznokciami na centymetr... fuj

Gość Stereo_Sushi
To ze kobieta jest wyksztalcona nie swiadczy o tym, ze tylko siedzi za biurkiem z metrowymi paznokciami, tak moga pisac tylko idiotki po zawodowce. I%$#@

Gość sa bardziej zaradne
akurat facet jestem hehe , znałem takie wykształcone. Jedna nie umiała nawet mięsa na obiad kupić, druga wcale nie umiała gotować, nie mówiąc juz o innych obowiazkach domowychQ! Pracowała w banku a pralki nie umiała właczyć ot co!

Gość jak ja kocham takie
generalizowanie... jak facet niedouczony to niedouka sobie wezmie, ale nie wydaje mi sie, zeby gosc po studiach i z ambicjami z jakas zawodowka krecil :-P

Gość ewelinkaaaaaaaaaa
jak ja kocham takie akurat tu sie myliszz mam przyklad w domu moj brat po studiach ona po zawie ..typowa solarka:O

a skąd by taki facet miał wiedzieć jakie dziewczyna ma wykształcenie?...na pierwszym spotkaniu ją spyta?...tylko nie wyjeżdzzajcie z tekstem ze jak po zawodówce to prostaczka bo to jest już kompletna bzdura...

Gość jak ja kocham takie
sa rozne studia.... ja mowie o facetach inteligentnych, ktorzy konca dobre uczelnie, maja pasje, zainteresowania... tacy z zawodowka nie maja o czym gadac.... (oczywiscie nie chce tu ublizyc twojemu bratu, nie znam go, nie znam zony)

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
sa bardziej zaradne a kto powiedzial ze kobieta ma umiec gotowac i sprzatac ? jeszcze wam kurwa pod nos podac cieply obiad i wyprac wasze smierdzace gacie co? taka byscie chcieli! ale nie kazda jest taka glupia te czasy sie skonczyly kiedy kobieta gotuje i sprzata swojemu panu bo to jej obowiazek! sami sobie gotujcie i pierzcie! Bozia raczek nie dala?

Gość ewelinkaaaaaaaaaa
to jego dziewczyna nie zona pzoa tym nie tylko ja sie dziwie znajomi tez ale coz jego sprawa nie wnikam tylko troche to dla mnie dziwne bo wydawal sie bardziej rozsadny...

Gość powodzenie
U kogo? Takich jak one same, bo kroś bardziej inteligentny/wyrafinowany/wymagający na pewno się nimi nie zainteresuje. A może nie tyle mają powodzienie, tylko mają mniejsze wymagania, więc każdy palant w kolorowych dresach ma u nich szansę? Nie, bzdura. Jak na coś poważnego, a nie loda w kiblu, to dziewczyna musi być na poziomie. Nie mógłbym być z kobietą, której bym się wstydził. PS. Myślę, że nie o wykształcenie ci jednak chodziło, tylko poziom intelektualny, kulturę, tzw. klasę itp.

Gość loko choco
hm często facet po studiach bierze taka po zawodówce. nie mówię, że każda dziewczyna po zawodówce to prostaczka. prostaczkami bywają i te po studiach. nie każda dziewczyna po studiach nie wie, jak poradzić sobie w domu. Ale jeden kolega tu najwidoczniej oceia wartość kobiety po tym, czy jeść mu dobrze zrobi, fajnie fajnie

Gość sa bardziej zaradne
Tu siedzi wiekszość wykształconych a głupich , ze szok! Wystarczy przeczytać zakładane tematy i pózniejsze posty...żenada. Nie ma z kim wdac sie w kulturalny dialog.

Gość Górnik dołowy
Chłopie!? Skąd Ty teraz weźmiesz dziewczynę z klasą ?

Gość sa bardziej zaradne
Do - wścibskaaaa - no własnie pokazałas swoja kulture osobista i poziom intelektualny

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
prawda zabolala?:P

Gość Górnik dołowy
nie....na kulturalny dialog to tu są spore szanse, na dzieczynę z klasą ....raczej marne.

Gość sa bardziej zaradne
jestes żałosna... sam sobie sprzatam , piore i gotuję

Gość edek111
Tu nie chodzi o samo wykształcenie, tylko o wymagania.

Gość sa bardziej zaradne
wole to niż zyc pod jednym dachem z taką zmanierowaną panna jak ty wscibskaaaa

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
sam sobie sprzatam , piore i gotuję sam sobie zaprzeczasz skoro to robisz to co ubolewasz nad tym ze jakas dziewczyna nie wie jak gotowac? co w tym niby zlego? a TY wszystko wiesz jakz robic?watpie zmanierowana? hehe no tak panowie zapomnialam ze tutaj same niekulturalne dziewczyny tylko wy tacy biedni porzadni kulturalni :D

Gość ala ma kota ja tez
bo mezczyzni nie lubia madrzejszych od nich,tzn rzadko kiedy,chemia,pożadanie ,biologia,wez rozne aspekty pod uwage

Gość sa bardziej zaradne
ubolewam, bo dla mnie to proste a taka niby wykształcona a prostych rzeczy nie umie sie nauczyć - bład - nie chce sie nauczyc , bo tak jej wygodnie... takie kobiety nie umieją stworzyć prawdziwego , ciepłego domowego ogniska , tylko im kariera w glowie albo głupoty, po co w ogóle szukaja facetów?

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
kariera? a co w tym zlego? ma sie zamknac w domu gotowac i sprzatac?

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
sa bardziej zaradne ile Ty masz lat? juz wspolczuje Twojej wybrance 🖐️

Gość jak nie lubi domu
to po h uj jej facet? i jakikolwiek zwiazek, niech żyje sama jak chce, o seks bez zobowiazań teraz nie trudno , po co ma zatruć facetowi zycie