Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o pomoc.............

Jakie wrażenia po....

Polecane posty

Od razu pisze ze pytam tutaj bo tu najwiecej osob siedzi!!! Kto bierze yasmin?? Jakie wrażenia?? Wzięłam dziś pierwszą tabletkę i juz mam doła bo po przeczytaniu tych wszystkich opini az mi sie w głowie poprzestawiało!!! A i czy lepsze yasmin czy yasminelle??

??????

prosze o pomoc....

Gość Pikawka
Ja brałam yasminelle rok czasu i sa swietne. Troche schudłam i poprawiła mi się cera . Gdy przestałam je brac znów przytyłam i wyskoczyły mi krosty tak jak miałam wcześniej. Zrobiłam sobie przerwe i teraz znów mam zamiar je brac.

Gość kociarakota
Ja biorę..

Gość kociarakota
Ponoć w yasminelle jest mniejsza dawka hormony i to jest jedyna różnica

Gość jajaksksldoe1234
ale trzeba pic duzo wody. mi tak urosly cycki, ze w pewnym momencie byly twarde jak skala:o ewnie sprawa indywidualna, ja przerzucilam sie na cilest;)

Gość kociarakota
Mi też cycki urosły i to baaardzo, a tabsy biorę pół roku. Pamiętam przed braniem tabletek, miałam BAARDZO bolesne miesiączki, a teraz czuję się jak nowo narodzona podczas miesiączki. Aha no i czasami jak wezmę tabletkę to czuję się śpiąca, ale tylko czasem. No i z pierwszym opakowaniem miałam brudzenia przez cały okres trwania pierwszej paczki, ale już jest ok. Cera mi się nie poprawiła, bo nigdy nie miałam z nią problemów. Schudłam kilka kilo. Ale mam jeden problem, otóż bardzo ręce mi puchną, przez te tabsy, ale zdarza mi się to mniej więcej raz na miesiąc, ale potwornie boli. A tak to nic mi się złego nie dzieje. Moja mama za to brała te yasminelle i też jej piersi urosły i nie miała żadnych problemów. Każda kobieta inaczej reaguje na hormony, jedna przez te tabletki może zgrubnąć, druga może schudnać, jedna może się źle czuć, druga dobrze. A jeśli Ty będziesz miała jakieś problemy z tymi tabsami to po prostu idź do gina i powiedz, że Ci nie służą i żeby Ci zmienił.