Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość torpeda1000V

hm impreza-wino-facet-?

Polecane posty

Gość torpeda1000V

hm zastanawia mnie takie coś. Popiłam sobie troszkę na imprezie i potem poszłam z kolegą na papierosa, niestety miał je w pokoju u siebie i jak tam przyszliśmy zaczął się do mnie dobierać. Skończyło się na pocałunkach, bo zaczęłam w trakcie pierdolić jakieś głupoty nieskładne, że lepiej wrócić już na imprezę itp (bo ogólnie nie chciałam, żeby tak wyszło w tym pokoju) wróciliśmy, na imprezie przez resztę czasu czułam się przez niego obserwowana i trochę kontrolowana. Potem jak się skończyło nalegał, zebym z nim została i zaczekała na kolegę, który ma jego klucze....hm , jak to... może nie zauważyłam, jak mu je dawał po tym jak wróciliśmy? mniejsza z tym, rozmawiał z nim dość długo przez telefon a mnie trzymał pod ramię tak, że czułam sie jak na smyczy... przytulał się co chwila i jednocześnie rozmawiał a ja się zastanawiałam, po co ja tam jeszcze stoję. pod koniec powiedziałam, że nie chcę, by tak ta nasza znajomość wyglądała, ze żeby zachowywać się w ten sposób, muszę kogoś ... chociaż dobrze znać! ogólnie... dziwne to jakoś. On jest Turkiem i Algierczykiem w jednym. zastanawiam się, jak powinnam się zachować na następnym spotkaniu. chcę, żeby nasze relacje były neutralne, ale też nie chce go urazić ogólnie to głupio mi

Gość torpeda1000V
może ktoś mi poradzi, jak to powinam rozegrać?

przecież to wyraźnie widać, że chciał cię przelecieć.

Gość daj sobie spokój z nim