Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awawaw

Kobiecy weekend

Polecane posty

Gość dziuunia2
Super że kino - i to moje ulubione CC wpadło na taki pomysł. Hołd wszystkim babeczkom. Ja na pewno będę!

Gość poln
Ja pójdę, od razu wyjście połączę z zakupami:)

Powoli, powoli Polki i Polacy co raz częściej biorą udział w takich super akcjach. Na zachodzie jest to standard, więc gonimy gonimy Europę :) A zaoszczędzone pieniądze można wydać na kino :)

Gość Ewka0
Cudny pomysł, trzeba uświadamiać kobiety, że badania piersi są konieczne i mogą uratować życie! Podoba mi się, że zrobili to w centrach handlowych akurat w święto kobiet, może choć część dziewczyn zrobi mammografię. Ja idę do warszawskiej Arkadii, może przy okazji skoczę do kina.

Ja niby wiem, że powinnam się regularnie badać profilaktycznie, ale to fakt, że w codziennym zalataniu ciągle się to odkłada... wreszcie się przebadam, bo ten dzień zawsze poświęcam tylko sobie!

Gość mama_antaja
Takie akcje przypominaja nam o tym ze jednak musimy wykonywac takie badania,byc moze skorzystam.

Gość Alicja99
Racja, ja też na co dzień nigdy nie mam czasu na wizytę u lekarza. Zawsze po pracy jest jeszcze tyle rzeczy do zrobienia. Tak można przy okazji iść na zakupy albo do kina i zrobić profilaktyczne badania :).

Gość aqui
Sprawdziłam na własnej skórze, akcja bombowa. No i z okazji Dnia Kobiet jeszcze bilet do kina od swojego mężczyzny dostałam.