Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cleopatris

błona dziewicza

Polecane posty

Gość cleopatris

mam 18lat. ostatnio po raz pierwszy uprawialam seks z moim chlopakiem. wiedzial ze jestem dziewica ale po powiedzial dlaczego klamalam a mnie zamurowalo. nie mialam krwawienia ktoro wystepuje po przebiciu blony, on powiedzial ze nie czul przebicia blony wiec myslal ze nie jestem dziewica. czy to mozliwe zeby blona byla az tak elastyczna aby podcza stosunku sie nie przebila???

tak, to bardzo mozliwe. są rózne kształty błon, niektore są półksiezycowe i wtedy mało co czuć lub w ogóle...

Gość moja żona nie rodziła
a ma taki typ błony dziewiczej, że nawet ginekolog by nie określił, czy jest dziewicą, szczęściara jesteś w przeiwieństwie do tych z błonami grubymy jak podeszwa

Gość bazienka
cleo- blona moze byc rozna w ksztalcie, roznie ukrwoiona, niektore dziewczyny czuja bol i krwawienie, niektore nie, moze byc tez tak, ze twoja blona jest na tyle leastyczna, ze nie ulegla przerwaniu, albo po prostu jej nie masz z przyczyn naturalnych (niektore kobiety rodza sie bez) a chlopaka to bym wysmiala i z lozka wywalila za taki tekst

Gość cleopatris
no ja wiem ze byl troche chamski ale w sumie to sie nie dziwie ze zwatpil...

to z kim ty się dziewczyno zadajesz? Ze szczylem, który zamiast się cieszyć, że sobie bzyknął , wybrzydza i " udaje Greka", wielbiciel dziewic od siedmiu boleści.

Gość mangooolia
jak mi by tak powiedzial to by dostal w ryj...