Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lejdipunk

JAK BYŚCIE SIĘ CZULI NA MOIM MIEJSCU??????

Polecane posty

Witajcie.. mam straszny problem.. Poznałam wspanialego chlopaka, wszystko bylo dobrze, nocowalam u niego.. no i stało się.. Nie wiem jak to sie stało, ale puściłam zwyczajnie bąka przy nim..głośno. Wiem, bedziecie sie teraz śmiać.. wiem, ze dla kogos z boku to temat do zarttow.. ale ja naprawde nie chcialam, nie kontrolowalam tego, samo to sie stalo.. zbliza mi sie okres, i tak jakos sie dzieje.. ze brzuch mnie boli i mam wzdęcia. no i powiedzialam \"przepraszam\" i jakos wytluamczylam to wlasnie tym.. on powiedzial, ze ok nic sie nie stalo.. no bo co mial powiedziec? nie chcial byc chamem.. a ja wlasnie wyszlam na chama.. no a rano normalnie po przebudzeniu całowal mnie jak zawsze, przytulal sie i powiedzial do mnie \"kochanie\", mowil, ze jestem kochana.. potem na pozegnanie tez sie przytulil i pocalował... ale ja tak strasznie sie tym przejmuje, bo miedzy nami bylo tak romantycznie, ja zawsze staralam sie ladnie wygladac i obdarzac go cieplem i naprawde bylo super.. Ja sie boje, ze nawet jak on udal, ze nic sie nie stalo, to juz zmieni o mnie zdanie i to go zniechęci do mnie.. Co mam zrobić? mi to spokoju nie daje.. jest mi tak strasznie glupio...

Gość no i caly nastrój w dupe
:O i po co robisz z igły widły co ?! :O

Gość lkoijkuu
ejjj spokojnie wyluzuj!! przeciez to kazdego dotyczy i widac ze twoj facet jest ok on pewnie zapomnial juz na drugi dzien co ja pisze zaraz o m zapomnial!! nie przejmuj sie!! jeszcze chwile pochodzicie razem i na legalu bedziecie puszczac baki przy sobie:) to calkiem normalne!! nie ma sie czym przejmowac serio!!!

Gość wiurka
przecież to normalne że człowiek puszcza baki i nie masz czego się wstydzić

Gość zouzanka
Nie martw się to wszystko co ludzkie nie jest nam obce , wiem ze czujesz się okropnie teraz ale zobaczysz wszystko przejdzie :-)

Gość bojejejejku
ile razy mozna zakladac ten sam temat :o

Gość krawatka22222222
Nie no co wy,laseczki nuszczają bąków i nie srają i nie śmierdzą jak się nie umyją .No wogóle bąk to wstyd taki że utopić się mozna.Jesteś obleśna,powinnas zatrzymac tego bąka i nie tłumaczyć się nam na kaffe

nie martw się, ja kiedyś na imprezie stałam z moim facetem na balkonie u jego kumpla. Mój facet palił papierosa i ni stąd ni zowąd puścił głośnego bąka. Spojrzeliśmy się na siebie, uśmiechneliśmy i ok. Po co wyolbrzymiać, każdemu może się zdarzyć.

Gość pathetic
jestes tylko człowiekiem.. odpuść sobie