Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wypalonnaa

wypalone uczucie? pomocy

Polecane posty

Gość wypalonnaa

jestem w związku od ponad roku. jest dobry. świetny facet. mieliśmy ostatnio nerwowe atmosfery, ale przeszliśmy przez to. ale.. do rzeczy. cały czas byłam pzekoanna, że to już ten jedyny. na zawsze. totalnie zakochana. nie umiałam wytrzymać bez niego dnia. do niedawna. ostatnio nie mam ochoty żeby mnie dotykał, całował. ba! ja nie mam ochoty go widzieć, i zamiast tęsknić jak wyjeżdża w delegacje na kilka dni, to ja się po prostu cieszę. co więcej, myślę p innych facetach. żadnych konkretnych, ale tak w ogóle. chwilami myślę, czy to nie początek końca... Dziewczyny, czy możliwe jest, że poprostu wypaliło się we mnie uczucie? co z tymz zrobić? powiedzieć mu ? ratować, a jeśli tak to jak?! proszę o wsparcie...

Gość krawatka22222222
Nie ratować,nie ma sensu

Gość wypalonnaa
a może to tylko chwila? może znowu zatęsknie. nie wiem co powinnam zrobić. uważacie, że powinnam z nim porozmawiać? tylko co mu powiedzieć:( on jest takim dobrym człowiekiem...

dziwczyno jak ty się po ponad roku wypaliłaś to pomyśl co będzie za kilka lat to jest bez szans

Gość wiurka
jeśli go kochasz to ratuj a jak nie to daj sobie spokój po co się męczyć

Gość wypalonnaa
wiurka problem w tym, że nie wiem czy go kocham. wiem tylko, że lepiej mi jak go nie widzę. trudniej mi przechodzi przez gardło słowo 'kocham'. nie wiem sama co się ze mną dzieje. nie jestem aseksualna, a mimo to nie mam ochoty na seks z nim. kiedyś go porządałam, teraz czekam aż skończy. masakra...

Gość bfbbbb
no znam to ja jestem z moim 1,5 roku,mieszkamy ze sobą ... tez juz sie wypaliło ale cięzko mi zerwac ... nie kochalismy sie ostatnio 3 tygodnie ,ciagle sie klócimy...

Gość leszynka12
też tak miałam identyko... wstrzymaj sie bedzie dobrze po roku się różne rzeczy dzieją... pamiętaj nie rezygnuj zbyt wartościowy człowiek z tego co piszesz.... poczekaj spokojnie i nic nie mów bo go wystraszysz ;)

Gość krawatka22222222
U mnie to samo,kochałam bardzo myslałam że na zawsze,Młoda to ja juz nie jestem po 30-stce.Wspólne mieszkanie i po 4-rech latach najchętniej mieszkałabym sama.A ten mój to tez dobry człowiek,ale nie mam już z nim żadnych wspólnych tematów.Nuuuuuda

Gość krawatka22222222
Jak ktoś lubi byc męczennicą to niech ma nadzieję że jutro będzie lepiej,piękniej,dobrze,super.Głupota i tyle

Gość krawatka22222222
Tylko skad tyle kobiet na swiecie które mówią"gdybym mogła jeszcze raz zyć,żyłabym pełnią zycia".Pocholre się męczyc nudzić z facetem ,nawet jak będzie 5 minut dobrze to 55 będzie nijakie. jA BYM NICZEGO NIE RATOWAŁA.Jeśli jest uczucie to samo wszystko się uratuje jesli nie to odpuść

Gość bfbbbb
wczesniej byłam w tosycznym związku 4 lata i po 2 latach sie wypaliło ale zostałam ...żałuje .... zostałam bo byłam naiwna i dalej jestem bo myśle że on się zmieni ...

leszynka to tylko życie iluzją, jeżeli nic ją nie trzyma przy nim niech szuka szczęścia z innym po roku nic takiego się nie dzieje żeby się wypalić sprzeczki tak ale jak się wypaliła to już koniec. Nie reanimuje trupa finito