Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tedi-19

Mam już prawie 20 lat dowiedziałem się niedawno że mam nowotwór

Polecane posty

W maju tego roku skącze 20 lat miesiąc temu dowiedziałem się że mam nowotwór wątroby bardzo żle sie czuje jestem śpiący ciągle wymiotuje niemam dziewczyny moja rodzina jest kochana stara mi pomagać niewiem czy powiedzieć znajomym oni nic niewiedzą jeszcze co zrobić

Gość mmaaarijaaa
hmm a to jest wyleczalne?tzn mozesz przyblizyc troche na czym to polega itd..

Gość asderiossssa
ja bym wydała na Twoim miejscu kasę na dziewczyny. bo na leczenie już chyba nie ma sensu

Tedi wspolczuje Moja kochana kuzynka w wieku22lat zachorowala na ziarnice zlosliwa.Zawsze okaz zdrowia i nagle to Szpital,chemia Dzis jest zdrowa tfutfu Tego i Tobie zycze:)

Ty ,asderiossssa żeby ciebie niebawem coś podobnego nie spotkał , teraz sobie jaja robisz cie kawę jak byś się czuła jakby za puł roju coś wyrosło ci na 9 nieważne gdzie0 i to był by raczek złośliwy nieboraczek. Może za twoja bezdyszność los cię ukarze i sama się przekonasz jak fajnie ci wtedy będzie. Dobrze by było jakby życię cie czegoś nauczyło!

Gość asderiossssa
nie napinajcie sie tak to moja tylko pod czarnym nickiem prowokacja. ale dzieki za empatie

Gość kaweczka34
Ja bym gdybym byla na twoim miejscu na peno powoedzialabym swoim najblizszym tylko znajomym.Duzo przypadkow jest wyleczenia.Wiec trzymaj sie i miej nadzieje.Nikt sie nie poddaje tak szybko.