Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Domini 4

Spotykam się z koleżanką, jest samotna ale wie że mam żone.

Polecane posty

Gość Domini 4

Sypiamy czasami razem, jest to fajne. Przeżywam z nią lepsze chwile w seksie niż z żoną. Fajnie jest się tak zapomnieć i czegoś nowego doświadczyć. Dochodzę jednak do wniosku że to nie tak. Mam żonę i dwójkę dzieci które mi urodziła, nie mam zamiaru się odwrócić od rodziny i bardzo mi zależy żeby pozostało tak jak jest. Nie chce się już z nią spotykać, powinienem jej to w prost powiedzieć? Jak mam zakończyć ten chory związek z kochanką?

Gość Domini 4
i ilekroć się ze mną kocha to po stosunku mi mówi , żebym nie rozbijał małzeństwa

Gość Mewa podkarpacka
traktuje Cię jak prostytutkę..

Gość wiśniowa
skoro sam piszesz że jest fajnie to dlaczego już nie chcesz? Tylko Ty wiesz że już skrzywdziłeś dwie kobiety, chociaż z tego co piszesz "nie mam zamiaru się odwrócić od rodziny " już to zrobiłeś . jak z nią skończyć? szkoda że "mądry po szkodzie"

Gość dobre to
Wiedziałeś jak wskoczyć kochance do łóżka, a nie wiesz jak z niego wyjść? Powiedz jej, że przemyślałeś jej radę odnośnie "nie rozbijania małżeństwa" i wziąłeś ją sobie głęboko do serca. W związku z tym nie będziecie się już widywać. A tak na marginesie, kawał dupka z ciebie.

Gość ottovonbismarckkk
idioto ;/