Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neutralnyyyyy

dlaczego tak wiele wysokich dziewczyn ma kompleksy a te niskie nie

Polecane posty

Nooo..też się uśmiałam z tego \"słoniowego\" 39. Buahaha, mnóstwo moich koleżanek, niższych ode mnie taki numer nosi, to zupełnie NORMALNY rozmiar - kobieto, opanuj się, bo coś Cię ponosi... :P Ja tam mam moje 177cm, ale jakoś nigdy nie zaprzątałam sobie głowy, czy to dobrze, czy źle. Po prostu - zawsze tak było, że byłam najwyższa w towarzystwie i było i jest to dla mnei zupełnie naturalne ;) Żadnych kompleksów, żadnego też jednak zachwalania swojego wzrostu - co to ja nie jestem :P Fakt, z facetami jest gorzej, jeśli chcesz mieć wyższego - bo ci duuuzi gdzieś się pochowali :P Do dizewczyny co ma 172 i faceta 190 - superowo, zazdroszczę bardzo! Nic się nie rpzejmuj, że ktoś o Was powie olbrzymy - moim zdaniem normalni, łądnie wyglądający i dobrze do siebie dobrani ludzie ;) Bardzo łądny obrazek jak dla mnie ;) Zdecydowanie lepiej niż facet bardzo wysoki i niziutka dziewczyna - bo wtedy faktycznie, z tyłu przynajmniej często wyglądają jak ojciec z dzieckiem :P:P:P

Gość eva longoria ze swoim
mezem wygląda świetnie... :( Mam 165 a chce miec tyle wzrostu co ona...:(

Gość taka prawdaa
"od kiedy delikatnosc zalezy od wzrostu?" Od zawsze. Niski wzrost to cecha kobieca. Niscy faceci są mniej męscy. Wysoki wzrost to cecha męska. Wysokie kobiety sa mniej kobiece.

Gość nie rozumiem walki
Między wysokimi i małymi. Ja mam 173, jestem smukła i uwielbiam obcasy. faceci zwracjaą na mnie uwagę i sama mam swojego grubo ponad 180 cm i przy nim czuje sie tez taka malutka i uwielbia sie mną opiekowac. Nie wiem po co ten argument ze facet woli małą bo mozę sie o nią troszczyć i czuć herosem :o a jesli chodzi o stopy i ich rozmiar to mam 39-40 , sa zadbane i sliczne, dzwinie bym wygladała w rozmiarze 36. jednak z moich obserwacji wynika że te niskie sa zazrosne i bardzo wredne.

Gość nie oszukujmy sie.......
mialo byc natomiast BARDZO WYSOKIE

Gość nie rozumiem walki
zazdrośc czy zawiść?? lubi kobiece kształy i wysokie pewne siebie kobiety z długimi nogami i wspaniałą prezencja a nie karły z pozawijanymi nogawkami :)

Gość wysoki194cm
kiedys mialem dziewczyne 178cm i było fajnie:) teraz mam taka nieco ponad 160cm i tez jest fajnie:D ale macie baby problemy:D to rownie głupie jak rozwazania facetów ze ktos kto ma penisa 17cm jest super a ten z 15 przegrał życie:o 🖐️

Gość taka prawdaa
"Niższe wyglądają jak bękarty" Nie wiedziałem, że bękart ma jakis specyficzny wygląd. To jakiś podgatunek człowieka? :D

Gość nie rozumiem walki
do 123 - jak narazie to ty tutaj wszystkich obrażasz. Może tak naprawde jestes zazdrosna że inne sa wyższe a ciebie mozna pomylić z dzieckiem z podstawówki?? I niestety nie każdy facet woli niskie. Duża część woli wysokie kobiety. :)

Gość ldefmdkfk
A co za różnica jak się razem wygląda - uczucia są ważniejsze. Jeżeli się kochają to niech sobie będzie para karzeł+wielkolud, karzeł+karzeł lub wielkolud+wielkolud. Mnie tam nie przeszkadza, w końcu ich sprawa. Wzrost to rzecz wrodzona i nie rozumiem tych całych najazdów, ani na niskie, ani na wysokie :/ Zresztą co do za tekst, że małe jest urocze? Uroczy to jest szczeniak co najwyżej. Kobieta, niezależnie od wzrostu, może być zgrabna, smukła, proporcjonalnie zbudowana i tak dalej. Ja przyznam szczerze, że czasem chciałabym mieć te 10 albo i 15cm więcej, ale tylko dlatego, że mam bardzo wysokiego partnera i normalnie sięgam mu jak to ktoś ładnie określił "do rozporka" (a poważnie to gdzieś poniżej ramienia), a przyjemnie byłoby się od czasu do czasu całować bez stawania na jakimś murku :P Ani wysoka, ani niska dziewczyna nie powinna mieć kompleksów jak jest proporcjonalnie zbudowana, takie moje zdanie ;)

Gość moj ojciec ma
173 cm, jest prezesem firmy a 2metrowe chlopy, co nic w zyciu nie osiagnely mu stopy liza i sie plaszcza...:o

Gość ldefmdkfk
a ty, 1223, przestań obrażać innych ludzi, jak dla mnie masz potworny kompleks - pewnie chciałabyś mieć te 1.80m jak koleżanka tutaj i dlatego tak ziejesz nienawiścią. Gdyby nie twoje atakujące i obraźliwe wypowiedzi to może nikt nie zacząłby wyzywać niskich od karłów i dzieci z podstawówki.

Gość taka prawdaa
"I niestety nie każdy facet woli niskie. Duża część woli wysokie kobiety." Zgadza się i najczęściej są to mężczyźni poniżej średniej wzrostu.

Gość a ja mam pytanko wujaszku
halooo a czy facet zakochuje się w kobiecie dlatego że jest wysoka czy niska czy dlatego, ze go urzekła całokształtem... ? Kolejny głupi topik są gusta i guściki .... :O

Gość ldefmdkfk
nie rozumiem walki ja się formalnie zaliczam do karlic, bo mam 157cm wzrostu :D chyba, że definicja karlic = niskie, zakompleksione osoby marzące o tym, by mieć 20cm więcej. To wtedy się nie zaliczam ;)

3 metry niekoniecznie - ale 190cm - takie zawsze miałam wyobrażenie \"wysokiego faceta\" - nawet jak sama miałam jeszcze z 160 - czyli gdzieś w okolicach 4 klasy :P Ostatecznie też uważam tę dyskusję za bezsensowną, ale wkurza mnie ta laska co się ciska i obraża wszystkich naokoło. Na zasadzie \"moja racja jest najmojsza\" :P Ja za to jestem zadowolona z mojego wzrostu, nie mam kompleksów, nie garbię się - a moja best przyjaciółka ma właśnie 160 i też jest śliczna ;)

Gość nie rozumiem walki
niestety nie masz racji. wielu wysokich woli mieć przy sobie kobiete z jako takim wzrostem. no niektórzy sie lituja nad takimi co moga robić im "loda" na stojąco :D

smieszna jestes do 1223 itd... czytajac twoje posty ubawilam sie do lez:D ale powiem ci cos :) ja mam 172cm i powodzenie u facetow..wiec nie wiem skad taki poglad ze faceci wola niskie w dodatku jako jedyna tutaj obrazasz innych polecam wizyte u psychologa bo dosyc ze masz kompleks wzrostu to jeszcze jestem niemila

Gość nie rozumiem walki
ldefmdkfk ---- nie mam zamiaru obrażać dziewczyn niskich które nie mają mimo wszystko mani wyższości tylko normalne podejscie, tak jak ty masz. ale nei rozumiem tekstu że wysocy w stu procentach wola małe, bo to nie prawda i uogólnianie. takie szufladkowanie że wysokie to słonie o kobyły jest żenujące. i świadczy chyba tylko o kompleksach niektórych niskich dziewczynek

I jeszcze jedno: "ZAWSZE" "KAŻDY" - a kim Ty do cholery jesteś dziewczynko, żeby się za "każdego" wypowiadać...? Śmieszne.

ja jestem niskim kurduple i zawsze ale to zawsze miałam powodzenie wśród facetów bardzo wysokich nigdy nie miałam chłopaka co by miał poniżej 180 ;) sama kompleksów nie mam z tego powodu bo i po co ? Nie wydłużę się, to nie jest takie proste jak powiększenie piersi czy korekta nosa ...

Gość taka prawdaa
"niestety nie masz racji. wielu wysokich woli mieć przy sobie kobiete z jako takim wzrostem. no niektórzy sie lituja nad takimi co moga robić im "loda" na stojąco " Technicznie rzecz biorąc każda może każdemu zrobić loda na stojąco. Wystarczy się ukłonić na wyprostowanych nogach, ewentualnie sprowadzić się w pozycji półprzysiadu. Żeby jednak móc to zrobić komfortowo kobieta musiałaby mieć około metra wzrostu lub facet około 3 metrów. A nad Toba nikt się nie chce "zlitować" poza własnymi palcami? ;)

Gość innnnaaaaa
haha amnie zawsze zastanawialo jak facet co ma 190cm tanczy przytulanca z mala 150 to dopiero smiechu warte:P

ale nie nie prawdą, jest że na niskie lecą wysocy, polecieli Ci co takie wolą proste ...:P

Gość 198cm
Znowu te brednie. Czy wy się kurna nudzicie? Ciagle te durne tematy o wzroście... Dorośnijcie wreszcie i zacznijcie zuważać prawdziwe problemy.

1metr i 70 cm to tak strasznie dużo?Ja mam tyle,ale nigdy się nad tym nie zastanawiałam,nie garbię się,nie mam z tego powodu kompleksów,moj rozmiar buta to 40 ,w porywach do 41 i uwierzcie mi,że można dobrać ładne buty.

Gość ldefmdkfk
nie rozumiem walki, krakówianka popieram was w całej rozciągłości. Gorszy problem niż wzrost (nieważne, czy 1.5 czy 2m) to obrażanie wszystkich naokoło :/ Ja nie wiem jak tak można. Przecież wiadomo, że i wśród niskich, i wśród wysokich znajdą się ładne dziewczyny. A już pisanie, że każdy facet woli takie i takie jest zupełnie bez sensu, bo wiadomo, że każdy ma swój gust :D A poza tym, gdybyśmy się dobierali tylko na podstawie wzrostu to osobiście straciłabym wspaniałą miłość (właśnie ze względu na różnicę pomiędzy mną i moim partnerem zastanawiałam się nad tą znajomością, bo on jest straaaasznie wysoki). E tam, kompleksy i tyle ;)