Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neutralnyyyyy

dlaczego tak wiele wysokich dziewczyn ma kompleksy a te niskie nie

Polecane posty

Gość do 1223 itd...
Podszyw nie oszukujmy sie - jesteś zajebista !!!:D

Gość nie rozumiem walki
do 123 - no neistety ty nie jestes :)) :classic_cool:

Gość onaaaaaaaaaaaaaa
do 1223 itd... wnioskuje po twoich postach ze dosc ze jetses niska i masz na tym pkt komleksy to jeszcze paszczur z ciebie zadna ladna dziewczyna nie bedzie sie tak soba zachwycac zachwycaja sie tylko te brzydkie ladna wie ze jest ladna i tyle..

Gość nie oszukujmy sie.......
kurduple maja wielkie aspiracje a male mozliwosci, patrz: bracia kaczynscy wiec do garow kurdupliceee, szkoda waszego czasu na zajecia zarezerwowane dla nas - dlugonogich seksbomb :)) widze, ze szukasz sojusznikow desprecako:D

Gość do 1223 itd...
Tak myślisz ?? Dlaczego mam sie nie poochwalić jak zajebiscie urocza jestem???

Gość do 1223 itd...
dobra, macie racje. jestesm kurduplem. mam 159, pryszczata twarz i musze podwijac nogawki od spodni:/ wykancza mnie to juz! facet stawia mi na glowie browar i go to strasznie bawi. A moja glowa robi sie coraz bardziej plaska! nawet wychodzi mi juz takie lyse plackowate kolko :/

Gość moj ojciec ma
do nie oszukujmy sie - Moj ojciec mial wielkie aspiracje, osiągnal sukces i teraz tych wysokich zatrudnia i jest dla nich panem i wladca...:O A co do kaczynskiego - osiagnal sukces bo jest PREZYDENTEM !!!! Ale rzeczyqwiścvie - to jest nic...:O Wiec daruj sobie te komentarze....

no i wszystko jasne. :D brzydula ble!

a co mnie obchodzi twoj kurduplowaty stary. i tak wszyscy sie z niego smieja. czym jest kasa gdy brak szacunku :D 🖐️ i juz sie nie podniecaj ta kasa bo mi tez nie brakuje na nic hahaha

mam dłuuugie nogi i nie sięgam do stóp, jak je umyć? 😭

tak, zaczernij sie, bo sprofanowali twojego nicka. co za brak dystansu do siebie! ide na zakupy kupic cos ladnego na moje piekne nozki mhmm a wy sie tu podbudowujcie karlice! :D :D

A nie brakuje na nic dlatego, że lubie rozstawiać moje długie nogi przez prezydentem RP. :classic_cool:

spoko, moje dlugie nogi myja mi karlice o wzroscie 159 :D

a konkretniej idę po płetwy na moje kajaki. 😭

Gość moj ojciec ma
Moj ojkciec ma taki szacun, ze na bacznosc staja jak idzie... Tez kiedys taka bede...

Myją mi nogi, a potem zamykają w klatce obok goryla w zoo. 😭

Gość do nie oszukujmy sie
Nie jestem niska - mam 173 cm - i widze, ze masz jakis problem...

Gość kTOSD
Siemka:D sorki ze wprowadze calkiem cos nowego ale mam maly problem:D powiedzcie mi jak mozna pomoc chlopakowi ktoremu sie wydaje ze jest mniejszy od dziewczyny a prawda jest taka ze nie jest... sa sobie mniej wiecej rowni moze chlopak troszke wyzszy... nie jest do tego przyzwyczajony czy jak? Jak mozecie pomozcie:D:PP

mam 175cm i nie wiem po jaką cholerę się przejmujecie czymś na co nie macie wpływu , przecież nóg sobie nie poobcinam

Gość no dziwne to jest
skoro niski wzrost to taka cecha kobieca że nie ma konkursu piekności dla takich malutkich kobiecych podobno dziewczyn hmmmm ciekawe czemu skoro wszystkie niskie dziewczyny uważają , że tak wlaśnie kobieta powinna wyglądać mimo ladnej buzi na kariere modelki też nie ma co liczyć aktorka też musi mieć odpowiedni wzrost, te które nie mają katują sie chodzeniem na 10 cm szpilkach zresztą po co wy malutkie dziewczyny meczycie sie chodząc na takich szczudlach , czy nie po to żeby być wyższą ???

Gość harekrishna
heh,a ja mam 1,77m, rozm buta 40 i jakos żyje.w dodatku nie jestem jakimś mega szczuplakiem,po prostu taka zwykła,ani chuda,ani gruba.i jakoś zyje na wzrost nie ma się wpływu wiec po co wiecznie o tym gadac. a faceci,cóz jedno wolą niskie inni nie.chociaz przyznam,że czesc wysokich facetów wybiera właśnie jednak te niskie,a dla nas wysokich prawie nikt nie zostaje:) a niscy maja przy nas kompleksy

Gość Agu.
Nie wiem czy ktokolwiek przeczyta moje słowa, ale... osobiscie ma 178 nie raz ubolewalam nad tym ze jestem za wysoka. nigdy nie moglam znajlesc chlopaka wyzszego od siebie. Moj ostatni chlopak i tak byl nizszy lecz nie oto chodzi nie czulam sie szczesliwa w tym zwiazku wiec olac ;) teraz natomiast obawiam sie ze w wyniku tego, ze cale zycie bylam "inna" wzgledem znajomych bo bylam najwyzsza teraz to ja selekcjonuje osoby i dobieram ludzi ktorzy sa w moim wzroscie. Przezz owa selskcje natomiast nie czuje sie szczesliwa bowiem osoba ktora caly czas jest przy mnie jest mega wartosciowym czlowiekiem i bardzo dobrze mi w jego towarzystwie jest nizszy ode mnie przez co wlacza mi sie syndrom ze nie jest w stanie wpelni podolac moim potrzeba. Czuje sie cholernie zle zwlaszcza ze doszlam dopiero dzisiejszej nocy dlaczego odpycham takie zwiazki mimo ze jest to wartosciowy czlowiek... stracilam z ta osoba dzis wszelki kontakt bo nie dala rade wytrwac w cierpieniu bycia "przyjacielem" mysle ze to nic do tego tematu, ale dzis wiem ze spora kzywda bylo to ze wiecznie bylam inna przez "za duzy" wzrost i teraz ja to selekcjonuje. Bo trudno wdł mnie znalesc osobe wyzsza ktora ma poulkadane we lbie. Poza tym to swiadomosc spoleczenstwa wplywa na moje wybory gdyz wiem ze idac ulica z chlopakiem kolo 7 cm nizszym[w plaskich butach] bede znowu uwazana za "dziwna" ... smutne a jednak prawdziwe czesto jest tak ze czynniki zewnetrzne ksztaltuja taka reakcje na ciebie ze potem nie potrafisz sobie zycia ulozyc tak jakbys chciala bo masz jakies fobie...

Gość lor88
Agu, Twoje problemy wynikają z Twojego myślenia. Co to w ogóle ma być: presja społeczeństwa, selekcje- pieprzyć to, bo się rozchorujesz z nieszczęścia. Dziewczyno, zamiast się załamywać jakimiś związkami, zajmij się czymś konkretnym, miej pasje- wtedy poznasz naprawdę wyjątkowych ludzi, przestaniesz zwracać uwagę na WYGLĄD, a zaczniesz patrzeć na DUSZĘ. Pozdrawia 182cm.. oo, chyba byś nie mogła się ze mną zadawać, boś za niska- żartuję oczywiście :) Trzymaj się ciepło

Gość gracajas
Mam 14 lat i mam 185 cm. to jest straszne bo wyglądam przy innych co najmniej dziiiwnie. nie chce byc taka

Gość aquariussssssssssssss
spokojnie, moja dziewczyna ma 180 a ja tylko centymetr od niej odstaje, czyli mam z 181, 182, nie nosi szpilek :)