Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katherines

Jaki cham

Polecane posty

\"Jesteś młodą i atrakcyjną kobietą. Ciekawi mnie dlaczego w takim razie nie potrafisz znaleźć sobie faceta w realu? To bardzo podejrzane, że w normalnym świecie faceci się tobą nie interesują i musiałaś się posunąć do \"polowania\" na nich w internecie\" Na sympati mi tak burak napisal;/ Przeciez sama nie wiem czemu nie moge znalezc faceta w realu:O

Gość dsfdsafasdf
przecież napisał, że go to ciekawi. odpowiedz mu merytorycznie, najlepiej jutro bo dzisiaj będą tobą kierowały bardziej emocje niż logika ;)

Gość dsfdsafasdf
tak swoją drogą... czy można kogoś ciekawego spotkać na sympatii?

mozna zobaczyc na sympati Twoj profil nie bedac zalogowanym ?

Gość koza nie wie
Mnie się wydaje ,ze ogólnie trudno jest kogoś zensownego poznać ,zeby sobie życia nie potarmośić.Atrakcyjność to jeszcze nie wsystko .....

Gość obierek
pewnie wymyslil taki tekscik zeby byc oryginalnym;) kopiuje go i wkleja jak chce zagadac do nowej dziewczyny nie uważam zeby ten tekscik był chamski... świadczy raczej o tym ze facet jest desperatem bo tak to juz jest ze każdy sądzi swoja miarą a on wyraznie z góry zaklada ze na roznych sympatiach itp siedza wyłacznie osoby które nie maja powodzenia w realu

Gość koza nie wie
a jak jest naprawdę?

Gość obierek
jak jest naprawde? mysle ze rożnie.. to chyba od wygladu zalezy bo jakos nie chce mi sie wierzyc ze autentycznie atrakcyjne osoby ktore czasami widuje sie na takich profilach nie maja powodzenia w rzeczywistosci;)