Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdunia z wroclawia

ortodonta, Wroclaw

Polecane posty

hejka mozecie polecic jakiegos dobrego ortodonte z Wroclawia?

Gość nie orthosmile
Tylko nie orthosmile we Wrocławiu!!! Poczytaj sobie na forum 'ortodoncja' na portalu gazeta.pl jacy to naciągacze i marketingowcy. Zrobia na Tobie dobre wrażenie i oskubią Ci portwel. Wymyslają masę mega niepotrzebnych i strasznie drogich zabiegów. Nie ma tam dobrych specjalistów, tylko niestety naciągacze. żeden normalny, porządny lekarz nie chce tam pracować.

no to jestem w kropce...

Gość nie orthosmile
Wpisz sobie w google 'ortodoncja forum', albo 'aparat ortodontyczny forum', to są fora portalu gazeta.pl, gdzie te tematy były wiele razy poruszane, jest też czarna i biała lista ortodontów, na pewno sie doształcisz lektura. A we Wrocławiu dobrych ortodontów jest naprawdę wielu :) więc szkoda iść do gabinetu, który cieszy się tak złą sławą.

ok, poszukam, ale jak Ty jestes w temacie, to mozesz po prostu polecic mi jakies nazwisko porzadnego lekarza?

Gość lingwalny.pl
Trochę na temat ortodoncji lingwalnej z cenami za paraty niewidoczne rownież we Wrocławiu http://lingwalny.pl/

Gość gość
Hej, www.omnident.pl ten na Ślężnej. Tam przyjmuje dr. Szczombrowska to chyba najlepsza (no dobra jedyna :D) dentystka u jakiej byłam ,poza tym ma całkiem sympatyczne ceny jakoś w zeszłym tygodniu zakładała mi aparat a wcześniej było borowanie i plomba. Ma ceny na studencką kieszeń prawie.

Gość gość
Na ulicy Ołtaszyńskiej 92c znajduje się gabinet Orchidea-Dent http://ortodontawroclaw.com.pl . To właśnie z ich usług miałam okazję skorzystać jakiś czas temu. Na okres 2 lat założono mi aparat stały - od dawna dręczyły mnie problemy ze zgryzem, których po czasie udało mi się pozbyć, właśnie dzięki nim. :)