Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ty chyba żartujesz...

przyjacielski sex?

Polecane posty

zeby było jasne chodzi mi o opinie waszą i może po części też rady... znam sie z nim kilka lat, przyjaźniliśmy sie, od jakiegoś czasu ja jestem wolna, On też... No i stało sie... spaliśmy ze sobą Oboje mamy powyżej 25 lat, gówniarzami nie jesteśmy. Tylko ja sie tak zastanawiam teraz... czy chłopak pójdzie do łóżka z dobrą koleżnką, przyjaciółką nie chcąc nic więcej?

Gość kolejny raz...
mam to samo i tez się zastanawiam o co mu chodzi, u Ciebie (tak wynika z opisu) to był pierwszy raz więc poczekaj na rozwój sytuacji, jak się to powtórzy to może pogadajcie o tym, po co masz się domyślać,

czy chłopak pójdzie do łóżka z dobrą koleżnką, przyjaciółką nie chcąc nic więcej zadałas pytanie ? ale przeczytaj to pytanie jeszcze raz i sie zastanów... gdzie zgubiłas logike kobieto :(.......

jesteście wolni ,więc może to się przerodzić w związek,powodzenia

mee wiec zastanow sie czy przyjazn damsko meska w takim momencie jest wskazana ? zadaj sobie pytanie czym jest przyjazn ? bo moim zdaniem napewno nie droga do sexu :O:O:O

brat ja rozumiem co Ty chcesz powiedzieć -mylimy pojęcia tak? ale jeślu stworzą zwiazek na tej bazie i będzie przyjaźń ,sex ,zrozumienie ,miłość to może bedzie to trwały twór ;-)

jeśli są wolni to mogą przejśc etapy -koleżeństwo ,sex -związek -nawet małżeństwo ,rozwinęło się ,ot co ;-)

przyjaźni k-m rzadko w przyrodzie występuje ,to wiem... z przyjacielem się do łóżka nie chodzi od tego są kochankowie,też wiem...

Gość lolitka_4
a jak określicie moją sytuacje, spotykam się z facetem od roku, sex był 2x, zwierzany się sobie, radzimy wzajemnie wspieramy w trudnych chwilach więc to jest kochankowanie a nie przyjaźń?.Poszliśmy do łózka bo obojgu nam brakowało seksu(jesteśmy wolni od jakiegoś czasu). To się zdarzło pod wplywem chcwili, nie rozmawialiśmy o tym, jest jak gdyby nic m-dzy nami nie zaszło

lolitka z przyjacielem nie chodzi sie do łozka :D Kobiety czesto uzywaja łandnych słow ( w twoim przypadku jest to słowo "przyjazn") by zaciagnac kogos do łozka :P Po prostu ładniej to brzmi ze idzie sie z przyjacielem do łozka....

dla mnie to przyjaciel, znamy sie hoho i jeszcze troche, zawsze sie lubilismy, teraz jestesmy wolni i nic nam nie stoi na przeszkodzie, dobra gdyby mni nie pocagał nic by nie było, ale skoro było to chyba tez go pociagam bo jak to inaczej rozumiec?

no ja tez miałam przyjacieleski seks :D i mielismy byc TYLKO przyjaciólmi a jesteśmy małzenstwem

Między mężczyzną a kobietą przyjaźń nie jest możliwa. Namiętność, wrogość, uwielbienie, miłość - tak, lecz nie przyjaźń. oscar wilde :D

Gość megraf
nie ma przyjaźni damsko - męskiej !!!!!

Gość kolejny raz...
owszem jest, ale pod warunkiem,że się sobie wzajemnie nie podobają, nie ma tzw. chemii

zgadza sie... mam przyjaciela chłopaka z którym nigdy nic mnie nie łączyło ani łączyć nie będzie bo sie zwyczajnie nie pociągamy.. i tyle :) a z tym jest inaczj... kto wie... moze z tego coś będzie i to na zawsze? czas pokaże :)

brat_niedzwiedz (brat_niedzwiedz@gazeta.pl) lolitka z przyjacielem nie chodzi sie do łozka .... a dlaczego nie ? jezeli masz zdrowe podejscie do zycia- to sex nie wyklucza przyjazni. Jest takim samym jej elementem jak rozmowa,wspolne wypady.... Znam takie osoby ... rozstali sie,przestali byc para-ale pozostali przyjaciolmi. Czasami spotykaja sie i jak akurat sa wolni... uprawiaja sex bez zobowiazan.Doradzaja sobie,pomagaja..... Ale to juz jest wyzsza szkola jazdy .... i malo kto sie do niej nadaje.

Gość lolita_4
Czasami spotykaja sie i jak akurat sa wolni... uprawiaja sex bez zobowiazan.Doradzaja sobie,pomagaja..... dokładnie, tylko z ta małą różnica, że nie jesteśmy wolni

no i widzieliśmy sie znów, oboje wiemy że jest nam razem cudnie, swietnie sie rozumiemy, jestesmy szczerzy, utwarci i wogóle. sex znowu był i wyszedł z jego inicjatywy... Coś czuje ze wszystko jest na dobrej drodze :D oby to nie były tylko moje wyobrażenia...

Gość ja bym była
u mnie było tak samo, narobiłam sobie nadziei, bo miałam do tego podstawy i wszystko huj strzelił,