Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladyladylady

dobrze zrobilam????????????

Polecane posty

Gość ladyladylady

jesli mialam stosunek 6 lutego a zrobilam 27 test to dobrze zrobilam?:>>

Gość doskonale wręcz genialnie

Gość ladyladylady
pytam powaznie

Gość gedfffff
bardzo dobrze zrobiłaś, ale idealna dziewczyna

A miałaś stosunek? Bo wczoraj gdzieś mi tu mignął Twój nick i chyba pisałaś o pieszczotach tylko

Gość ladyladylady
Jezu czuje ironie:( ja tylko chcialam spytac czy w dobrym odstepie czasu wykonałam test ciazowy i tyle

Gość ladyladylady
no nie mialam stosunku ale jakbym napisala ze petting to nikt nie chcialby nawet czytac tego artykułu

Gość lauv
o ja pierdolę :D:D:D:D:D:D pisz artykuły na inny temat a seksu na razie unikaj, bo nie jesteś na niego gotowa :D:D:D:D:D

Czas doby, około dwóch tygodni, po dacie gdy miała wystąpić miesiączka... Dobrze zrobiłaś

Gość ladyladylady
juz napisalam czemu powiedzialam ze stosunek:P jak chcecie sie mnie pozbyc to odpowiedzcie mi ostatni raz na moje pytanie bo dalej nie mam okresu!!a bardzo sie stresowalam i przechodzilam chorobe wiec dobrze zrobilam z tym testem?

Czas dobry miało być:) Domyślam się że wyszedł negatywny, nie masz co się martwić na prawdę:)

Gość ladyladylady
tak wyszedł negatywny:P ale okresu brak

Może przez stres, albo przez tą chorobę. A chodzisz regularnie do ginekologa? Być może coś się dzieje i warto się udać do niego

Gość ertwwww
trzeba było nie dawać i nie miałabyś problemu

peeting w ubraniach....... wyrysku brak........... wynik testu negatywny......... Na 100% JESTEŚ W CIĄŻY oczywiście jeżeli jesteś wiatropylna:):):) Ciekawi mnie ile ty masz lat bo poprostu nie wierzę w to co przeczytałam!!!!!!

Gość ladyladylady
nie peeting tylko petting :P

Gość ladyladylady
mam lat 17 i w odroznieniu od innych 17latek nie zaczynam zycia seksualnego od zaliczenia pol miasta albo do wkladania facetowi łap w spodnie tylko zaczynam powoli a wy nie powinnyscie mnie karcic:)

to nie zadne karcenie ;] idz do ginekologa niech Cie zbada .ale sadze ze na bank nie jestes w ciazy plemniki nie miały jak sie dostać do środka :]

Ale czasami te co jak to napisałaś zaczynają od połowy miasta robią to świadomie, wiedzą co robią i jak się zabezpieczać. Ty zaczynasz tak i bardzo dobrze ale powinnaś wiedzieć co robisz. Jak się boisz że zajdziesz przez petting to się zabezpieczaj też do niego:D

Gość ladyladylady
ale nie bylo wytrysku zadnego wiec polemnikow tez nie bylo:P

Gość o kurka wodna
Dziewczyno nikt Cię nie karci ze zaczynasz powoli . Ale żeby zaczynać coś z głową ( jak sugerujesz ze robisz ) powinnaś dowiedzieć sie kilku chociażby podstawowych rzeczy jak np to ze w plemniki nie unoszą się w powietrzu i siedzenie na kolanach mężczyźnie w spodniach nie powoduję ciąży .

No to skąd miałaby być ciąża skoro sama dobrze wiesz że nie było plemników? Sama piszesz i dobrze wiesz, nie było wytrysku, nie było plemników więc palcem Cie przecież chłopak nie zapłodnił. Nie wiem po co drążysz taki temat. Idź do lekarza bo masz coś nie tak z okresem a przy okazji pogadasz z nim o rozpoczęciu współżycia, jak się zabezpieczać, kiedy petting może doprowadzić do ciąży i inne tego typu sprawy z nim obgadasz

Gość ladyladylady
martwi mnie ten plyn choc skoro on byl w spodniach a ja mum lapy tam nie wkkladalam to nie wyciekł wiec nie wiem co sobie wmawiam test pokazal mi negatywny wynik hmm moze ten brak okresu tak na mnie dziala bo brak okresu zawsze kojarzy sie z jednym

Gość ladyladylady
:P

dziewczyno zakladasz tyle topikow... zachwujesz sie nie powaznie....myslisz ze jak kilkanascie osob tobie doardzi ze w ciazy nie jestes to znaczy ze te osoby sa lepsze jak np test z krwi:P:P:P bez przesady ....

Gość ladyladylady
bylam chora wiec wzieli mnie do szpitala!!nie wiedzieli co mi jest wiec zrobili mi wszystkie badania!te badania sa na kartce z normalnego zeszytu jest ich duzo wiec chyba wykryliby mi ten hormon gdyby bylllllllll!!wiec po co mam leciec znow na test krwi??

to po jaki grom zakladasz tyle topikow i takie osoby jak ty zasmiecaja kae....dziewczyno to zstanow sie jak nastepnym razem bedziesz robila ten petting...bez przesady ze przez takie cos mozna odrazu zajsc w ciąże....naprawde genialna jestes:P:P:P:P:P:P:P:P