Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladyladylady

dobrze zrobilam????????????

Polecane posty

Jest jeden niezawodny dla Ciebie sposób na sprawdzenie. Poczekaj ok. 9 m-cy, jak zaczniesz rodzić, to jesteś w ciąży ;P super, że wiesz jak się pisze \"petting\". Szkoda, że nie wiesz, jak się dzieci robi...

Gość ladyladylady
aaa szkoda gadac w ogole:) po co ja mam gadac z ludzmi ktorzy nie maja w sobie za grosz empatii no po co?? to jakk rozmowa ze sciana bo ani ja sciany nie zrozumiem ani sciana mnie :) chcialam tylko zeby ktos odpowiedzial na moje pytanie rozpoczynające dyskusje a tu wszyscy mi pisza o pettingu

lady to zaloz jeden topik i sie go trzymaj a nie tyle , myslisz ze jak zalozysz topik pod innym nickem to nikt sie nie domysli ze to ty jak to samo wypisujesz.....

Gość ladyladylady
ale juz mowilam ze jak wreszcie ktos mi normalnie na choc jedno pytanie odpowie too dam se juz spokoj z takim pisaniem!!a tenmat tej dyskusji jest o tescie ciazowym a nie o pettinguuuuuuuu!!

Ale już kilkakrotnie dostałaś odpowiedź Dobrze zrobiłaś A dalsza dyskusja to po prostu rady od mądrzejszych Skoro dostałaś już odpowiedź to możesz zakończyć temat, a Ty ciągle zakładasz nowe topiki Nie martw się nie jesteś w ciąży i nie było szans żebyś zaszła

postaram się odpowiedzieć na twoje pytania, sądzę a nawet jestem pewna że nie jesteś w ciąży, brak okresu może być spowodowany stresem (bo myślisz że w ciążę zaszłaś) lub z innych medycznych powodów

dla własnego spokoju zrób jeszcze jeden test albo idź na badanie krwi, w badaniach ze szpitala nie musi byś badania w kierunku ciąży bo hormon od tak sobie nienwychodzi

Gość ytttttaaa
ladyladylady mam lat 17 i w odroznieniu od innych 17latek nie zaczynam zycia seksualnego od zaliczenia pol miasta albo do wkladania facetowi łap w spodnie tylko zaczynam powoli a wy nie powinnyscie mnie karcic to źle robisz, przecież to nie jest mydło, ci się nie zmyje, nie wiem czemu żałujesz chłopakom,