Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michata

problem z chlopakiem przyjaciolki...

Polecane posty

Gość michata

Mam problem, bo narzeczony mojej przyjaciolki strasznie nia manipuluje.. posunal sie ostatnio do tego, ze.. powiedzial mi co ja mam mowic, zeby ja zachecic do czegos tam i jak mam prowadzic rozmowe na jakis tam temat.. trafilo mnie. jestem bardzo wybuchowa i mialam ochote wyzwac go od najgorszych, przyjaciolce powiedziec, zeby uciekala jak tylko daleko sie da (slub juz planuja..).. I w ogóle pobic kolesia. To, ze manipuluje nią, to ok - ale zeby ustawial jej kolezanki (czyli mnie) to juz MEGA przegiecie!! Poneiwaz jestem osoba bardzo wybuchowa - jestem z siebei dumna, ze nic mu jeszcze nie odpowiedzialam i zachowalam spokoj. Z jednej strony chce cos zrobic, ale z drugiej - to przeciez nie moja sprawa, nie moge sie wszedzie wtracac jak mam w zwyczaju! :( Kochaja sie i to bardzo. Ona chyba nie ejst az tak glupia i widzi co ten koles z nia poczynia! :( co robic? czy moze nic nei robic??

Gość REMAMĘT UWAGA
Nic nie rób, bo stracisz przyjaciółkę.

Powiedz koleżance, przemów jej do rozumu, niech otworzy oczy.

Jeśli to twoja przyjaciółka, i zależy ci na waszej przyjaźni, to koniecznie z nią porozmawiaj. Może i nie jest głupia, ale może tego nie widzi, może nie zdaje sobie sprawy?

Gość michata
no tak wlasnie planowalam - nic nie mowic sama z siebie. Dopiero jak ktores mnie o cos zapyta, to powiem.. Sama nie mam zamiaru sie wtracac. Zalezy mi na niej, a to, ze ma peir^^#$% faceta, to juz trudno :|

Gość michata
"Jeśli to twoja przyjaciółka, i zależy ci na waszej przyjaźni , to koniecznie z nią porozmawiaj." problem polega na tym, ze ja juz za duzo sie wtracalam... zawsze mowilam to co myslalam i nie raz to ludzi bolalo. chce z tym skonczyc po prostu, bo przynosilo to wieksze straty niz korzysci :(

Gość REMAMĘT UWAGA
On wg Ciebie jest popierdolony, a ona go kocha, w końcu nic takiego strasznego nie robi. A jemu powiedz, żeby Ci nie mówił, co masz robić, bo masz rozum i nie masz 3 lat.

Gość michata
Kant dupy , ale pomysl - co zrobialbys (zrobilbys??) na jej miejscu? Jestes szalenie zakochana, planujesz wymarzony slub z idealnym kolesiem, a tu nagle przychodzi do ciebie "przyjacióła" i mowi ci najgorsze rzeczy o nim...

Gość michata
"w końcu nic takiego strasznego nie robi" oj, robi :( niestety. doskonale wiem, ze go kocha. dlatego nie mam zamiaru sie wtracac.

Gość michata
kant -> masz racie, ale poczekam chyba jeszcze. Jak bedzie kolejna, podobna sytuacja, to juz cos powiem. zwlaszcza, ze facet pewnie poczuje, ze podzialalo to pouczanie mnie i pewnie jeszcze nie raz to zrobi. Wtedy nie puszcze tego tak po prostu.. Poza tym dziewczyna sama opowiada o nim czasem (niby w ramach zartu, czy pomarudzenia jacy to faceci sa) jaki koles jest despotyczny, wiec zdaje sobie z tego sprawe.. no ale zeby MI mowil co mam robic, to przegiecie totalne

Gość michata
neidlugo zacznie jej kolezanki wybeirac!! :|

Gość michata
madrze gadasz ;) tylko ze mnie slaby ,material na kogos takiego. zbyt wybuchowa jestem... no ale popracuje nad tym