Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsadas

Erasmus wyjazd

Polecane posty

Gość dsadas

Witam Jestem teraz w trakcie procedury kwalifikuajcej na wyjazd w ramach programu Erasmus. We wtorek mam rozmowe kwalifikacyjna...i mam pytanko czy pozytywny wynik takiej rozmowy jest dla mnie wiazacy? Nie jestem pewien teraz na 100% czy chce jechac, ale wiem ze jesli nei przejde teraz tego etapu to za rok nie mam szans jechac. Czy po prostu moge sobie nie pojechac?

opowiedz cos wiecej. na ktorym jestes roku? wystarczy wysoka srednia, zeby moc wyjechac? opisz co i jak, bom ciekawa:) na jakis jestes kierunku?

Gość spoksik
po rozmowie możesz zrezygnować, ale nie warto rezygnować... erasmus to przezycie jedyne w swoim rodzaju :)

Gość dsadas
Studiuje Prawo i Stosunki Miedzyanrodowe, 3 rok U nas srednia min, 3,6 + egzamin z zjezyka spoksik- tez wychodz ez podobnego zalozenia:) ale... nie wiem co bedzie za rok, nie wiem jak mi si ena drugim kierunku potoczy bo przenosze sie na inna uczelnie na uzupelniajace studia. Chodzi mi tu bardziej o konsekwencje tego ze jednak nie pojade. :)

Gość spoksik
u mnie na uczelni sporzadzili liste rezerwowych osob i jedna dziewczyna w ten sposob wyjechala (bo sie zwolnilo miejsce). Najwazniejsze,zebys zdeklarowal sie (czy jedziesz czy nie) przed rozdzieleniem stypendiow dofinansowujacych. Inaczej moga Cie posadzic,ze chciales wyłudzic pieniadze i naciagnac ich. U mnie nasze, na co dzien powazne i nieustepliwe, panie doktor dla erasmusow byly bardzo wyrozumiale. Mozna bylo normalnie mowic im o swoich niepewnosciach (bo jest ich masa) i staraly nam sie pomagac. Wiec jak juz sie zakwalifikujesz to smiało udarzaj do nich z pytaniami :)