gosiakowa 0 Napisano Luty 28, 2009 czesc!mam pewna schize..od paru miesiecy zaczelam wywolywac przedwczesnie okres takim oto sposobem:nastawialam wode w prysznicu na wrzątek ale taki w miare biore natrysk przystawiam go do pochwy i tak przez chwile odkładam i wszystko sie wylewa tylko ze to jest bardzo gorace czy myslicie ze moglam sobie tym zaszkodzic? bo teraz nie dostalam okresuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosiakowa 0 Napisano Luty 28, 2009 ale odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franciszkamaj 0 Napisano Luty 28, 2009 a po jakiego chuja ty to robisz??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prywatna sekretarkaa 0 Napisano Luty 28, 2009 nie bede kometowala:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosiakowa 0 Napisano Luty 28, 2009 zeby wywołac okres bo mam straszne bole podczas okresu i chce to przejsc jak najszybciej czy moze ktos wresszcie anwiązać do pytania?a nie do wyrażania własnych opinii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelina1985 0 Napisano Luty 28, 2009 Jesli nie dostaniesz okresu, to na pewno powinnas isc do lekarza i mu o wszystkim powiedziec. A moze jestes w ciazy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franciszkamaj 0 Napisano Luty 28, 2009 wiecej takich rzeczy nie rób bo możesz sobie narobić problemów, jak sie źle czujesz to idź do ginekologa on ci przepisze tabletki przy których nie będziesz prawie nic odczuwać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ej nio..... Napisano Luty 28, 2009 o matko ...debilko dostaniesz jakiegos zapalenia i zobaczysz ...i pozalujesz jak kiedys nie bedziesz mogla miec dzieci...porobia ci sie zrosty w jajowodach i koniec...a jak masz bole to idz do ginekologa niech da ci tbsy i po sprawie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hy Napisano Luty 28, 2009 no jasne idiotko, że mogłaś sobie zaszkodzić. Co to w ogóle za sposób na wywoływanie okresu? Nie lepiej iść do ginekologa po poradę w sprawie bolesnej miesiączki?! Jak przeczytałam twoje pytanie to nie wierzyłam, że to naprawdę czytam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość syska899 Napisano Luty 28, 2009 tabletki antykoncepcyje odpowiednio dobrane przez ginekologa pomoga zmniejszyc bol podczas okresu oraz sam okres. nie rob tak wiecej! tylko popazysz sobie srom i bakrekie jak Ci sie tam dostana to doskonale srodowisko do powstania infekcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach