Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ttyyt

Dlaczego kobiety chca byc mamami ?

Polecane posty

Gość klamereczka
karamba, nie wmawiaj ludziom, ze majac dwojke dzieci mozna zyc dokladnie tak samo jak osoba bezdzietna. Ja mam psa i mnie on bardzo ogranicza, bo trzeba z nim 3 razy wyjsc, przygotowac jedzenie, pobawic sie itp., a co dopiero 2 dzieci:O

Gość baby poluja na biednych
facetów

Gość ej no___
To niech ida po sperme do banku spermy i same pracuja 20h na dobe zeby latorosl utrzymac :D nie widze problemu

Nie przesadzajcie już, ze kobiety, które mają dzieci są aż tak ograniczone i ich świat konczy się na pieluchach i domu.Jakoś moja matka pracowała, zajmowała się swoimi zainteresowaniami, sptykala się często ze znajomymi i dziecko jej w tym nie przeszkadzało. Mało tego mając mnie potrafiła sobie męża jeszcze drugiego znaleźć:P Tak więc myślę, że my byliśmy z bratem takim dodatkiem i dopełnieniem w jej życiu a nie tylko całym jej swiatem i zyciem.

Gość ttyyt
magdaaaaa32 >> masz racje, mam siostrzenice z ktora uwielbiam sie bawic, wszyscy mowia ze mam podejscie do dzieci. Ale wiem ze zabawa a wychowanie to calkiem dwie rozne rzeczy. Kiedys pewnie sie ozenie i bede mial dzieci ale pomimo tego ze w pracy jestem odpowiedzialny i mozna na mnie polegac to w zyciu prywatnym sam jestem jak dziecko. Nie mysle wcale na razie zakladac rodziny, przyjdzie jeszcze na to czas, mam go pewnie az do 80 ;).

Gość ej no___
To zbuntowane kobiety same gloszą ze dziecko je ograniczy, i wogole bedzie tragedia :D , jakby je ktos zmuszal, a macice sobie nawet wytnij jak cie ogranicza....