Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeciaPecia88

Bardzo geste ale cienkie włosy

Polecane posty

Gość BeciaPecia88

No własnie, coz z tego ze mam ich bardzo duzo jak sa cienkie i brak im połysku:( Jak je rozpuszcze zaraz oklapuja chocbym nie wiem jak długo je układała;/ Wygladaja jak straki i sie pusza;/ Kolor wyglada matowo, zupełnie nie wiem jak mam je pielegnowac. Pianki i zele odpadaja, bardzo obciazaja i moje włosy wygladaja jeszcze gorzej Moze któras z dziewczyn ma podobnie?? Prosze o rady;(

ja co jakis czas traktuje je szamponem koloryzujacym w moim odcieniu i jest ok :)

Gość ollinka135
ja mam cienkie włosy, ale nie mam ich za dużo :O więc nie masz najgorzej :D Ja bym potraktowała twoje włoski jedwabiem :) Moje po nim są miękkie i błyszczące, mimo, że też mają tendencje do matowienia

Gość ihaha
nałóz niewielką ilość dobrej pianki, susz włosy z głową na dół.na pewno doda objętości.

Gość karinella
tez sie chetnie dowiem

tez tak robie ;) nie nakladaj odzywek bez splukiwania, bo tlyko obciazaja wlosy. przy spłukiwaniu szamponu uzywaj chlodnej wody. wmasuj pianke we wlosy u nasady i susz glowa w dol, najlepiej uzywajac chlodnego powietrza ;) to doda im polysku, bo zamknie luski :)

Gość BeciaPecia88
Jedwab w płynie fajna sprawa, wiem bo uzywałam, tylko ze.... jestem chyba typowym pechowcem co to wdepnie w kupe nawet gdyby była jedna jedyna w całym miescie;), mnie jedwab uczulił po jakims czasie;/ Uzywałam firmy farouk zUsa, głowa zaczeła mnie swedziec jakbym miała stado wszy bawiacych sie w berka. Wiec tyle sie cieszyłam z ładnych włosów po jedwabiu. Szampon koloryzujacy odpada bo mam pasemka. DearMissJC----- tego sposobu jeszcze nie próbowałam:) Dzieki za rady

Gość toyotka

Gość Mamamkdodo
Polecam proteiny! Czyli np. Maska Kallos Keratin, albo łagodniejsza Kallos Milk lub Chocolate lub Silk :) Oprócz tego henna, naturalna, która wbudowuje sie we włosy. Takie farbowanie jewt efektywne, naturalne i zdrowe.