Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie dziewczyny

Cienie pod oczami, jak sobie z tym radzic?

Polecane posty

Gość pomozcie dziewczyny

Gość nie chlać gorzały

Gość majeczka*
sa pudry, podkłady, korektory :P

rozjasnij skore pod oczmi korektorem badz podkladem ktory jest 2 tony jasniejszy od twojej skory, a pozniej naloz normalny podklad czy puder na cala twarz i bedzie po cieniach :)

Gość kermitowa
nie stosuj podkłoadu po oczy!!!! nigdy w życiu, nie stosuje sie podkładu w tych miejscach, bo sa bardzo wrażliwe, a podkład mógłby wywołać negaatywne skutki np. przesuszoną skórę=zmarszczki. jesli chcesz je ukryc to korektorem, ale specjalnym pod oczy, a nie takim zwyklnym do maskowania. sostuj kremy rozśitlające do oczy np. ze świetlikiem, rumiankiem. tak jak ktoś pisal wyżej okulary żelowe.

Po pierwsze musisz zadać sobie pytanie z czego są te cienie? Za mało śpisz? Źle się odżywiasz czy może palisz? Jak sądzisz? Pomogę ale muszę się zgłębić w tym problemie.

Gość Zakupoholiczka

Ja znalazłam na to super korektor od Makeup Revolution. Tylko nie wiem jaką masz konkretnie odcień skóry. Na pewno coś znajdziesz dla siebie. Warto też żebyś przeczytała post na ten temat: https://beautybag.pl/kobieta/make-up/korektory-conceal-define-od-makeup-revolution/ a na pewno coś dobierzesz.