Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sympatyczna133

21 letnie mamusie łączmy się

Polecane posty

Gość 17 lat ja też
wy też zaliczyłeś wpadki i co? a ze szkołą raz na zawsze się pozegnałam

Gość sympatyczna133

Gość 21 mama
Ja nie wpadłam, to była świadoma decyzja...! I nie kłócic się, kolejny fajny temat rozjebany przez głupie kłótnie...

Gość 21 mama
Moja mała własnie wymiotuje, zwraca dość bardzo... Nie wiem juz co z tym robić... Tylko że kwestia jest taka że zwraca tylko po mleku z mojej piersi... :( Nie wiem czemu... Jak jemu zupkę czy kleik czy jabłuszko to nie ulewa... :(

Gość sympatyczna133
wpadka wpadka ale dziecko to czlowiek i trzena o nim myslec nie liczyc ile kasy dostaniesz i ze wyedy pojdziesz do lekarza tylko czy jest zdrowe , musisz dac mu dom cieplo odziez wszystko bez szkoly nawet sprzataczka nie bedziesz i nie masz sie co obrazac ja pracuje maz tez i nie wiemy w co rece wsadzic masz zly tok myllenia nie wiem czemu mama sie toba nie zajmnie. jak masz w niemczech kogos to ok ale sama nie wiesz o chym mowisz az mi sie wierzyc nie chce tu dostaniesz 2048 zl to jets gowno cale potem za 48 zl pampersow mu nawet nie kupisz idz do wieczorowej jak nie chcesz indywidualnie masz tyle mozliwosci a ty zyjesz w oblokach dziewczyno wszysce cie doluja ale maja racje masz 17 dorosnij i mysl o dziecku i sobie pogadaj z mama jest ten dom samotnej matki mozesz dzieki neimu polkladac zycie sobie pomalyu tam ci pomoga sama z takim mysleniem sory ale nic nie zdzialasz uwierz ja mam umowe do konca kwietnia i nie wiem co bedzie a moj moz zarabia 1600zl tylko ze na dziecko idzie mi ok 500 miesiecznie jak dobrze pojdzie , dziecko to nie ty ze ubierzesz portki i lecisz ono rosnie ma potrzeby musisz miec to wszystko, poza tym piszesz o wielkiej milosci a znasz tylko imie no bez przesady cos nie tak

Gość sympatyczna133
mama 21 ja przez to przestalam karmic co zjdlam to biegunka itp. podobno przechodzi z wiekiem poby a czym odrozniacie wymioty od zwruucenia mojej malej czasem az chlusnie z buzi i sie wnerwia takim boalay gestym nie cierpie pory karmienia przez to jaest jakas mama na nestle nan1?????? ile wasze pociechy spia moja idzie soac o 22 i wtaje przed 8 rano a wy i nie kloccie sie juz

Gość sympatyczna133
ja tez nie wpadlam kochalismy sie bez zabezpieczenia i to siwdomie takze zadna nowosc zreszta chcielismy maluszka naszego:)

Gość niezla patologia
21-letnie mamusie-smiech na sali

Gość 21 mama
Napisałam że ja nie bo któras tu napisała że i tak żeśmy wszystkie wpadły... Ja próbowałam kiedys dać małej nan1 i nie chciała tego nawet ruszyć, teraz jak jej czasem zrobie bo chcę ja powoli odtsawić od piersi to preferuje tylko Bebilon , innego nie chce ruszyć...

Gość 21 mama
Niezła patologia... - 20-23 lata to najlepszy okres na dziecko według naukowców, w najlepszym stanie jest wtedy nasz organizm, umysł, może nie mamy wielkiego bagażu doświadczeń ale mamyza to cierpliowśc, usmiech dla dziecka i normalne traktkowanie a nie jak starsze mamy siedzenie w fotelu i bujenie na nóżce bo plecy bolą... 40 letnia mam to dopiero patologia...

Gość 21 mama
Spadam stąd bo topik jest bez sensu przez takie komenatrze... Mamy powodzenia!

Ja z poczatku plakalam gdy zobaczylam wynik testu.Balam si epowiedziec mamie-napisalam jej list.Teraz wydaje mi sie to smieszne,chociaz ciezko jest mi sobie wyobrazic siebie jako mame:)Jeszcze nie wiem jaka bedzie plec-wolalabym dziewczynke,chce ja nazwac Nadzieja.A co do tych,ktore juz urodzily-jak porod?Znieczulenie czy bez?Paicznie sie boje:(

Gość niezla patologia
a kto mowi ,ze od razu 40 letnie? a nie mogą byc np. 26-letnie? z wykształceniem , jakimś doświadczeniem?

wogole co to za zalosny komentarz z ta patologia?Ale jaja!

mojej raz tak u lekarza chlusnęło podczas zaglądania w gardło ale to moja wina bo ją karmiłam przed badaniem i lekarka powiedziała że to normalne zwłaszcza jak dziecko porządnie najedzone. Oczywiście o ile zdarza się to rzadko. Chodzi spać też coś koło 22, ostatnio staram się coraz wcześniej ją kłaść ale skutek z tego taki że wstaje mi w nocy ale to tylko pociągnie trochę z piersi i śpi dalej. Wstaje koło 7 i śpi aż do DDtvn:) Później razem "oglądamy" i usypia na przyjaciół. Reszty plan dnia już jest różny. Ostatnio raz były spacerki raz nie ze względu na pogodę, teraz jako że wyszło słoneczko postaram się jej znowu bardziej unormować rytm dnia

Gość niezla patologia
"ja w sierpniu kończe 20lat jestem mamą 2latniej Oliwii i jestem w 6 msc ciąży" - ok, niech wam bedzie , nie patologia, tylko kompletna głupota

Mam 22 lata kolezanko, a doswiadczenie ma moj Ukochany gdyz ma juz jedno dziecko.poza tym niejedna z nas studiuje i z cala pewnoscia da sie to polaczyc z macierzynstwem.21, 22 lata to zadna patologia!;/

Gość niezla patologia
czyli masz ukochanego dziecioroba, musi byc bardzo przekonujacu, hehe. Tak, tak, wszystkie jestescie bardzo dorosłe i bardzo dojrzałe, studiujecie , pracujecie i opiekujecie się swoim oczywiście zaplanowanym dzieckiem

Co to znaczy glupota? Bycmoze Ty w tym wieku bylas glupia....Jezeli komus odpowiada takie zycie i odnajduzje w macierzynstwie pasje i prawdziwe szczescie to co w tym zlego?

Gość niezla patologia
głupota= ładowanie się wpieluchy ,gdy nie jest się w stanie utrzymać nawet samej siebie nie mowiac o dzieciach

Jezeli mezczyzna w wieku 39 lat ,majacy 2 dzieci uchodzi w Twoich oczach za "dziecioroba" to zal mi Ciebie kolezanko.

czase ludzie majac 20 lat maja mozliwosc zalozenia rodziny.Ja na ten przyklad mam starszego od siebie mezczyzne,mamy dom i dochody,wiec przeciwskazan brak.Uwierz-nie czuje sie patologicznie.Dla mnie nie ma nic patologicznego w milosci!

Gość niezla patologia
ja pierdziele, no gratuluje 20 lat starszego chłopa, zaden młodszy cie nie chciał? i jeszcze dzieciorem tego starego ramola musisz przy sobie zatrzymywac? wspólczuje twoim rodzicom ( no tak, na pewno powiesz ,ze oczywiscie sa szczesliwi ,ze uczynilas ich dziadkami w takim wieku i jeszcze z prykiem ,ktory mogłby byc twoim ojcem )

Gość niezla patologia
czyli na ten dom i kasę poleciałaś? bo nie pierdziel mi tu jak to ty niezalezna jestes finansowo , jestes zalezna od tego starego dziada. rzygać sie chce

hhehehe-moj Tato ma grubo ponad 60 i smiac mi sie z ciasnoty Twego mozczku chce:)

Jezeli Ty skonczylas studia-to chyba zaplacilas za to.Przeraza mnie jak mozna byc tak ograniczonym!Czy dla Ciebie nie istnieje MIŁOŚĆ?wspolczuje szcerze!

Gość niezla patologia
mozczku? wróć do szkoły dziecko , bo masz duze braki. ale ty wolisz nogi rozkładać niż się uczyć, to łatwiejsze , prawda? i kazdy debil to potrafi? poza tym nie napsiałam ile lat ma twoj ojciec, tylko napisałam, ze twoj podstarzały fagas mógłby być twoim ojcem, kapujesz? idż sie bachorem zajmij lepiej

niektórzy potrafią utrzymać siebie i dziecko:/ A skoro temat Ciebie nie dotyczy to po co się tu udzielasz? Ja wole bawić się teraz w pieluchach, mieć rodzinę, jeździć na wczasy a nie przepijać większość kasy jak moje koleżanki albo nic nie robić bo tak jest w większości... Każdy sobie układa życie, nawet jeśli się wpadło to uprawiając sex każda brała pod uwagę że może się to zdarzyć. Ja bynajmniej nie żałuje. Zresztą mam czas na dziecko a i kawę z koleżanką też mogę wypić... baaa.. nawet na fryzjera i ciuchy mnie stać

Gość niezla patologia
załosna jestes z tymi oklepanymi frazesami o miłosci. tak, wiem co to jest miłość. Znam też takie słowo jak odpowiedzialnośc, dla ciebie chyba kompletnie obce