Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniczkacorkaratowniczka

mam problem pomocyyyyy!!!!!!

Polecane posty

mam problem..Poznalam niedawno chlopaka, spotykamy sie od niecalych 2 tyg.. ale szybko to sie wszystko toczy, zaiskrzylo po prostu miedzy nami... calujemy sie, przytulamy, spimy razem, pieścimy..czesto sie widzimy, mowimy sobie"kochanie" i jest nam ze soba dobrze. On ma niedlugo urodziny i nie wiem, czy wypada na tym etapie znajomosci kupic mu jakis prezent, czy nie,... bo w sumie znamy sie krotko ale jakos tak to szybko sie rozwija i czujemy sie ze soba, jak bysmy sie znali dlugo.. a ja jeszcze tak mam, ze jak mam cos kupic na prezent, to co fajnego a nie np tylko jakies czekoladki i tyle... albo cos fajnego albo wcale... nie wiem co robic... co byscie zrobili na moim miejscu?

Gość bleeedasku
zrob mu loda :D:D:D:D:D

Gość buihiu
ja mojemu chłopakowi po dwoch tyg kupiłam perfumy bo miał urodziny

Gość jwehtrlkjehrt
Kup mu książkę. Perfumy to już bardziej osobisty prezent, może chłopak nie zakumać. A książkę można dać zarówno znajomemu jak i osobie, z która planujemy dłuższy związek. Będzie neutralnie.

bleeedasku apewnie, że zrobie..nawet 7 razy... jednego wieczoru.. idź baranie... :) a moze byc cos kochanego? np jakis kubek fajny ? i do tego cos ejszcze? on lubi takie kochane rzeczy...

Gość autorko
a czym on sie zajmuje, jakie sa jego pasje? moze cos w tym kierunku