Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stella 20-

O czym z nim rozmawiać? no o czym....

Polecane posty

Gość stella 20-

niby sie sie spotkamy, i mamy o czym gadac, a jak nie mamy to film ogladamy luz sobie lezymy, ale jak jedno i drugie pojedzie do domow swoich to...o czym ja mam do niego pisac? jesli w szkole jestem to ok, zawsze jakis temat sie znajdzie...dzis do mnie zadzwonil, pogadalismy 15 min, a mamy taki zwyczaj ze po 2h ciszy sie odzywamy do siebie. No ale co ja mam mu za 2 h napisac? ze dalej nic ciekawego sie nie dzieje ? czy co... czasem wydaje mi sie ze my nei mamy o czym ze soba rozmawiac :| a dziwne bo z innymi chlopakami mam o cyzm, a z nim nie za bardzo. jestesmy ze soba miesiac, znamy sie lacznie 4 miesiace... no i oczym ja mam z nim przez weekend rozmawiac? :/

Gość ejbisi
eeeeee...... jak masz taki problem to znaczy ze to chyba nie ten :o Ja mam odwrotnie - ogolnie raczej z facetami ciezko łapie kontakt i nie wiem o czym z nimi gadac. Wyjątkiem jest mój ukochany :D

Stello:) A czym Twój chłopak się interesuje? Poproś go, zeby Ci o tym opowiedział. Może motory? To poszukaj w google i na forach poświęconej tej tematyce. Może rozgrywki hokejowe? Może szerzej pojeta motoryzacja? moze próbuje samodzielnie cos naprawiać? to zapytaj u jak mu idzie, co dzś zrobił i na czym to polegalo. dowiesz się czegoś nowego, on podzieli się z Toba czymś, co lubi robić, i swoimi emocjami przy okazji. Zaskocz go tym, że szukalas informacji, ze wyrażasz jakieś zainteresowanie jego hobby. To jest przecież super, kiedy ta druga osoba się przed Toba otwiera, i wpuszcza Cie do \"swojego świata\":) Jaką uzykę lubi? Może lubicie ta samą? a jak nie - to poproś, żeby pożyczył Ci któreś ze swoich płyt - poznasz go jeszcze lepiej, bo muzyka bardzo dużo mowi o czlowieku, ktory jej slucha. Poznaj jego kolegów, pokaz ze ich akceptujesz i lubisz. Na pewno sa fajni. Może wyjdzie z tego ciekawa grupa kolezeńska? Oczywiście możecie codziennie gadac o pogodzie i jak wam minął dzień, ale ja osobiście wolalabym poznać swojego partnera lepiej na Twoim miejscu - uważam, że trzeba się po pierwsze lubić, a dopiero potem kochać, chodzi o to, żeby ta druga osoba była przyjacielem. Pozdrawiam!:)

Gość Zrób mu loda
o sexie

jak to nie masz o czym z nim gadac??? no to znaczy ze ablo on jest nudny albo ty... ja nie wiem, jak zaczęlam sie spotykac z moim facetem obecnie narzeczonym to gadalismy godzinami... i to owszystkim, nawet o ulubionych kreskowkach z dziecinstwa...

Gość kocham matmę
Rozmowy o wszystkim i o niczym to według mnie strata czasu. Ja interesuję się matematyką, lubią z nią spędzać czas. W przyszłości chciałbym zostać profesorem i wykładać rachunek różniczkowy i całkowy. Z dziewczynami bardzo rzadko rozmawiam, uważam bowiem, że to strata czasu. Szukam takiej, która zechciałaby ze mną rozwiązywać zadania z matematyki. Odrzuca mnie w dziewczynach to, że wypowiadają się czasem bardzo nielogicznie.