Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WRÓŻKA TAHIRA

WRÓŻBY, ZAKLĘCIA, CZARY,UROKI, TALIZMANY I INNE...

Polecane posty

Gość WRÓŻKA TAHIRA

Mogą się państwo dowiedzieć o wielu ciekawych tematach związanych z białą magią, która może pomóc lub powstrzymać cykl złych mocy. Uchronić przed wampirami energetycznymi, sporządzić eliksir miłości, swój talizman zrobiony przez samego siebie i wiele innych ciekawych tematów, które napewno każdego zainteresują. Można również wypowiadać się, lecz będę usówała posty, które nie są zgodne z treścią Forum i posiadaja wulgarne teksty. Zapisujcie się do profilu, abym miała możliwość zajrzenia w głąb Waszej duszy. Moja strona www.tahira.invito.pl Mój profil do http://nasza-klasa.pl/profile/18838181

oj, wrozko, wrozko... w moje wnetrze nie zajrzysz. chocby dlatego: - \"usówała\" - http://so.pwn.pl/ - \"z białą magią\" - nie istnieje podzial na biala i czarna magie, wszystko zalezy od wnetrza czlowieka, ale o tym wie kazda PRAWDZIWA wrozka (jesli w to wierzyc) - \"Uchronić przed wampirami energetycznymi\" - a kim jestes, bogiem? - \"eliksir miłości\" - czyli jestes zla osoba, ktora nie szanuje wolnej woli drugiego czlowieka (a to dar boski dla nas ludzi) ale wiesz... znam osobe, ktora powiedzialaby, ile demonow na sobie nosisz, ktory z nich cie opetal (np. demon pychy), jaka aura promieniujesz i kto jest opiekunem twojej duszy. i wystarczy.

Gość ze tak powiem
:-D

Gość gość
Po tym co wyczytałam na kafeterii byłam bardzo sceptycznie nastawiona co do magii ale nie mając nic do stracenia spróbowałam i wszystko się odmieniło jak byłam w totalnym szoku i nadal jestem. To niewiarygodne;) Jeśli ktoś ma podobną sytuację albo chce poznać moją lub podzielić się swoim doświadczeniem to piszcie: paulina87 małpa interia.pl