Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam ciuchy za grosze

CIUCHY ZA GROSZE

Polecane posty

jestem stałym bywalcem takich sklepów i z połową oferowanych rzeczy się nie spotkałam w nich, więc nie wszystkie ciuchy są tych marek. Na wyprzedaży owszem kupisz taniej ale od tej dziewczyny mozesz wziac kilka rzeczy duzo taniej, zwlaszcza tych, ktorych się w sklepie nie spotyka, albo jest ciezko...sama rowniez zamowilam kilka rzeczy , w tym 2 francuskie kiecki za smieszna kase, ktora satysfakcjonuje ja i mnie. wiec nie rozumiem po co sie wlasciwie wcinasz. nie interesuja cie te ciuchy to idz sobie stad i znajdz lepsze zajecie niz zasmiecanie forum swoimi pogladami, ktore raczej srednio przemiawiaja do zgromadzonej tutaj wiekszosci

słuchajcie, widzę , że robi się naprawdę nieprzyjemnie...i poziom jaki serwuje nam tutaj jedna z osob wymaga wiele do życzenia chamstwo się szerzy... może odpuśćmy tą dyskusję zanim się zrobi nieprzyjemniej

Gość to zapewne jakas
małolata zakompleksiona.... i tyle.zdaje jej sie ze jest gwiazda bo lata po miescie w podrobach D&G i zlotych adidasach :D

Gość no tak ale powinnaś
moje poglądy są moimi poglądami i nie muszą się podobać większości :D jestesmy na forum dyskusyjnym które służy do dyskusji , wymiany spostrzezen i poglądów.

Gość to zapewne jakas
penwie jest jak to się mowi w chuj modna...albo chciala cos zamowic ale mama jej nie dala kasy :P wiec wypisuje takie brednie

Gość swoje juz wyrazilas
to spierdalaj i nie denerwuj ludzi WIEŚNIARO!!!

Gość no tak ale powinnaś
pokaż mi w którym miejscu zachowałam sie po chamsku?

LUDZIE USPOKOJCIE SIE po co ta agresja, nie zniżajcie się poziomem bo nie warto, jeszcze Wam tak zostanie ;) relax dziękuję za wyrażenie zdania, a teraz dziekuje i grzecznie prosze zebys sobie stad polazla....stąd, żeby brzydko nie powiedziec;)

Gość no tak ale powinnaś
hahaha no prosze ELEGANTKI koziej wólki sie poirytowały:D wyluzuj bo Ci żyłka pęknie albo bedziesz się musiała przebrać

Gość nika latwo zmienic
wiec nie sciemniaj. wyzywasz ludzi od wiesniar bez powodu. sory, ale dla mnie jestes glupia pizda , i D&G w szafie pewnie masz jak w pysk strzelił, złoty pasek albo złote baletki penwie również...albo chociaz srebrne...blacharo

Gość no tak ale powinnaś
nie mam zamiaru odpierać tego niedorzecznego bełkotu. bye bye

jezu po co to wszystko...wystawilam foty, kto chce wezmie, kto nie to nie i tyle, nad czym sie tu tak rozwodzic :/ wyluzujcie

Gość Marianna Nastyurcja
czesc. Przesłałam przed chwilką maila z zapytaniem. Będę wdzięczna za info :)

Gość Zielonookabrunetka
no niektore fajne sa :) zaraz wrzuce Ci na maila interesujace mnie pozycje

dla zainteresowanych dostałam dzisiaj przesyłkę. Oszustwa tu nie ma, dostałam to co chciałam, stan rzeczy rzeczywiście bardzo dobry. :D pozdrawiam