Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ankaaaaaaaa8

problem

Polecane posty

a co zrobic w takim przypadku: poznałam go 2 miesiące temu, rozmawiamy prawie codziennie i od czasu do czasu uda nam sie spotkac. wiedzac, ze podoba mu sie jakas dziewczyna juz od kilku lat i o tym, ze za kilka miesiecy chce pojsc do wojska, na ostatnim spotkaniu przespałam sie z nim. wiem - błąd. byłam trochę pijana i jakas słabsza chwila mnie ogarneła. ale nie wiem co robic. po tym wszystkim nadal rozmawiamy, nadal jest czarujacy, miły, troskliwy. nadal chce sie spotykac. ale on nie chce niczego wiecej, a ja tak bardzo o tym marzę. czy jest to przypadek beznadziejny, czy moze jest jakas szansa, aby zdobyc jego uczucia o których marze?jak uwazacie?

Gość onazielona
daj sobie spokoj dziewczyno...kazdy zasluguje na kogos kto bedzie mu oddany. no ale fakt faktem do lozka nie musialas wskakiwac, tak na pewno go nie zdobedziesz...teraz bedzie wiedzial ze ma w tobie kolezaneczke od seksu...

Gość sdsdsdsd
odpusc go soebie, on cie ma gdzies. o matko przeraza mnie jakie dziwkarstwo w tych czsach, brak slow....

ja miałam podobny problem, tylko że...nie miał nikogo na oku(chyba), i nie poszłam z nim do łózka, tzn poszłam...ale nie bylo sexu. Tylko spanko. U nas bylo tak, ze on dawal mi durne znaki, i nawet raz wybuchlam i powiedzialam co i jak, to on sie wycofał i ja tez, olalam go, i przyszedl znowu do mnie, i juz ponad miesiac jstesmy. tez chcialam konczyc znajomosc, ale ze jestem cierpliwa osoba, poczekalam na niego i bylo warto - bo juz jestesmy ze soba ponad miesiac...chcesz to mozesz poczytac moj topic o tym http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3958749&start=540 radze poczekac na niego, i nie isc z nim do lozka wiecej

yee - poczekam jeszcze chwilkę. może bedzie podobnie. dziękuję. sdsdsd- - brak słów - wiem, żałuję.