Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieskooka nie-blondynka

ja 32 on 25 lat

Polecane posty

Gość niebieskooka nie-blondynka

Kocham go bezgranicznie, bez reszty, oddalam mu cala siebie, jest najwazniejsza osoba w moim zyciu. Wiem, ze on mnie kocha, szanuje, pragnie. Tak, chce miec rodzine, dzieci. Naciskam ostatnio na niego, ale delikatnie. On mowi, ze kocha i chce byc ze mna. Mowi: badz cierpliwa...prosze Ale ja nie moge czekac, moj zegar biologiczny bije. Jestem ladna, to wiem, ale co bedzie za 10 lat ?? czy on sie nad tym zastanawia ? Nie boi sie tego, roznicy wieku ? Kocham go i z milosci do niego zwroce mu wolnoc :-( Chce, zeby byl szczesliwy.

Gość podryw na hiphopowca
nie rob tak pocekaj daj czas 2 lata i pozniej jak cos szukaj nowego

Gość F Facet
Nie martw się różnicą wieku i tym co będzie za 10 lat, jeśli facet kocha, to zawsze dla niego będziesz wyglądała jak dwudziestoparolatka :-) Wiem to po sobie.

Gość sdsdsdsd
chyba nie bardzo zalezy mu na tobie. ale co ztego, skoro tak bardzo go kochasz, sypiaj z nim dalej i badz na kazde jego zawolanie.... żal

Gość adrain
porucha , porucha i odejdzie , tak to juz w życiu jest ...

Gość Bogumiła
Moi teściowie mają taką samą różnicę wieku,są ze sobą prawie 50 lat,ich życie nie było usłane rózami,On JAKO TEN MŁODSZY CIĄGLE MIAŁ KOCHANKI ,teraz Ona wygląda jakby była jego mamą śmiesznie wyglądają.

Gość dwadziescia piec
Jestescie na zupelnie innych etapach w zyciu. On na dzieci bedzie gotowy za 5-7 lat kiedy tu juz bedziesz dobiegala 40chy, a to juz jest troche za pozno na dzieci. Rozstaniecie sie, on zalozy rodzine z rownolatka, a Ty zostaniesz na lodzie...

Gość kaniuga
:-( to smutne

Gość niejkjgsdiu
Ja bym na twoim miejscu nie odchodziła...po co psuć to co piękne?...ale raczej poczekała ze 2 lata, może do tego czasu dojrzeje

Gość Bogumiła
Jeśli nie czujesz się przy nim jak mama to ryzykuj, w końcu takich małżeństw też nie brakuje.Powodzenia.

Gość mysliciel42
to bzdury! nie sluchaj tych idiotow. 7 lat to zadna roznica i napewno nie jest to problemem dla twojego faceta. Tu chodzi chyba o to ze on nie jest jeszcze gotow na staly zwiazek. Daj mu ten czas i badz cierpliwa.

Gość Bogumiła
mysliciel42 sam jesteś idiotą

Gość niebiekooka nie-blondynka
boze, ilez ja lez wyplakalam, zastanawiajac sie co zrobic ? :-( czy mam psuc co tak pieknego, cudownego i niepowtarzalnego, czy podejsc do tego racjonalnie, rozstac sie i szukac na sile kogos, kto chce rowniez zalozyc rodzine i miec dzieci ? ja rozumiem, ze moj m. jest mlodym mezczyzna i nie chce na sile go do niczego zmuszac. mowi,ze nie przeszkadza mu roznica wieku, ale sama nie wiem. jest bardzo przystojnym mezczyzna (strzelcem), czy mam sobie zafundowac cierpienie w postaci niezyczliwych spojrzen w przyszlosci ?

Gość wolny_mysliciel
\"Bogumila\" wez sobie cos na uspokojenie bo zaczynasz byc infantylna

Gość wolny_mysliciel
musialem zmienic nick na nowy bo ktos ukradl mi moj "mysliciel42"..to przykre. Autorko! nie rezygnuj tylko walcz o milosc "LOVE FOREVER" wiek z miloscia nie ma nic wspolnego!!!