Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyyyyyyaaaa

Co z moją szyja, okropny bóóól!!!

Polecane posty

Gość pomocyyyyyyaaaa

Od rana było coś nie tak, potem już nie mogłam w ogole odwrócić głowy w prawo, niesamowity ból. utrzymuje sie cały czas, aż wyłam tak strasznie bolało. Cały bark mnie boli i szyja. Co to jest do choleryyyy?? smarowałam Diclakiem , brałam przeciwbólowe i nic. Musze mieć nieruchomo głowe Czy ktoś to miał?? co ja mam z tym zrobić?

Gość wezwijcie lekarza
Ups...kręcz szyi cię złapał, jak nie przejdzie po tabletkach to na zastrzyk na pogotowie.

Gość pomocyyyyyyaaaa
Bo jest przeokropne, nie obejdzie sie bez pogotowia?? :(

Gość wezwijcie lekarza
ten zastrzyk przyniesie ci dużą ulgę; ale jak jesteś dzielna to po paru dniach przejdzie.

Gość pomocyyyyyyaaaa
strasznie nie lubie ten atmosfery na pogotowiu, olewania, tylko jak człowiek z na pół uciętą głową przyjedzie to dopiero łaskawie pomoga. Z taką pierdoła to boje sie ze mnie z kwitkiem odeślą...

Gość pomocyyyyyyaaaa
jest możliwość rozćwiczenia to, rozruszania?? czy moge sobie zrobić krzywde??

Gość wezwijcie lekarza
lepiej nie ruszaj tego; znam ten ból i powiem ci szczerze że taki zastrzyk to naprawdę przynosi ulgę. A atmosferą na pogotowiu się nie przejmuj; to tylko chwila, a ty będziesz mogła normalnie się ruszac. w nocy jest najgorzej, za cholerę nie da się spac.

Gość pomocyyyyyyaaaa
jak narazie sobie ząłożyłam taki gorset usztywniajacy szyje, lekka ulga bo nie robie żadnych ruchów. Zobaczymy jak przezyje noc, jak bedzie źle to jutro rano jade na pogotowie. Dzięki za odpowiedzi.